2777
2789

من ۲۵ سالمه میخام دم ابروهام بوتاکس کنم چون ابروهام افتادس وابروی لیفت بهم خیلی میاد. مجردم یه سریا میگن بوتاکس براس سن کم خوب نیس.‌میترسم بوتاکس کنم ۶ ماه بعد دیگه انجام ندم افتادگی پلک بگیرم و بدترشم چون ازدواج هم نکردم. ابروهامم اصلا اینجور دوست ندارم  دلم بوتاکس  میخاد🥲بگید چکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میگی سال یکبار انجام بدم افتادگی نمیگیرم. آخه یه سریا میگفتن نه میترسیدم

ببین هر شیش ماه یبار حدودا باید تمدید کنی حدودا

دوتا شیش ماه که زدی میشه یسال ، یخورده استراحت بده در حدود ۴ ۵ ماه بعد دوباره شروع کن که ماهیچه هات کار کنه اون چند ماه و ضعیف نشه

دیگه از همون ۳۰ سالگی میگن شروع کنید بزنید واسه پیشگیری از خطوط اونقدرام زود نیست

منم خودم ۱۹ سالمه خیلی تحقیق کردم راجع به اینا بوتاکس از جراحی بهتره 

البته اگه شقیقه هات خالی باشه میشه ژل تزریق کنی ی مقدار ابروهات لیفت میشه بدون بوتاکس ، اینم روش خوبیه دکتر خوب برو فقط

ببین هر شیش ماه یبار حدودا باید تمدید کنی حدودادوتا شیش ماه که زدی میشه یسال ، یخورده استراحت بده در ...

عزیزم  هر  ۶ ماه یکبار گفتی متوجه نشدم. الان اگه بزنم.‌۶ ماه بعد بزنم یانزنم ؟ متوجه نشدم میشه بگی؟ واینکه مثلااگه من اولین باز زدم دیگه نخاستم بزنم اینجوری نیس ابروهام پلکم یهو افتادگی پیدا کنه؟ 

عزیزم هر ۶ ماه یکبار گفتی متوجه نشدم. الان اگه بزنم.‌۶ ماه بعد بزنم یانزنم ؟ متوجه نشدم میشه بگی؟ ...

گلم ببین بوتاکس معمولا اینجوریه که هر ۶ ماه یکبار اثرش میره باید‌ تمدید کنی 

تو الان بزنی شیش ماه بعدشم میتونی بری بزنی 

بعد که اثر بوتاکس دومتم رفت دیگه نزن استراحت بده 

نه نمیوفته اصلا، فقط چون با بوتاکس لیفت میشه و‌چشمت عادت میکنه به اون کشیدگی ممکنه بعد اینکه اثرش رفت حس کنی به حالت قبل برگشته

گلم ببین بوتاکس معمولا اینجوریه که هر ۶ ماه یکبار اثرش میره باید‌ تمدید کنی تو الان بزنی شیش ماه بعد ...

مرسی مهربونم. من چون مجردم و۲۵ سالمه  اکثر اطرافیان میگفتن سنت کمه بوتاکس نکن. از طرفی مامانم چون مجردم حساسه میگه اگه بوتاکس کنی ابروهات بد بشه چی. پلکت  بیفته. الان عکس ابروهام میدم ببین. ابروهام هم خالیه هم کوتاه طولشون  هم ابروهام حالت پایین داره من اصلا دوسشون ندارم.  فعلا هم شرایط کاشت ندارم وگرنه میکردم ببین. عکس

مرسی مهربونم. من چون مجردم و۲۵ سالمه اکثر اطرافیان میگفتن سنت کمه بوتاکس نکن. از طرفی مامانم چون مج ...

قربونت عزیزم

فقط دکترت باید خوب باشه، بوتاکس اتفاقا واسه پیشگیریه حالا تو ی بار بزن ببین چجوری میشه ابروهات صدرصد بهتر میشه ، اگه ی درصدم دوسش مداشتی ماه به ماه اثرش کم میشه میره

البته خب روشای دیگم هستا مثلا همون فیلر ، اما من خودم‌ زیاد حس خوبی به فیلر ندارم بنظرم بوتاکس بهتره نسبتا، یا اینکه دم ابروهاتو تیغ بزنی فیبروز کنی به سمت بالا اونم میشه ولی ممکنه زیاد طبیعی نشه یا رنگش پخش شه که اونم دردسرده

جراحی هم که اصلا خوب نیست

قربونت عزیزمفقط دکترت باید خوب باشه، بوتاکس اتفاقا واسه پیشگیریه حالا تو ی بار بزن ببین چجوری میشه ا ...

اره عزیزم حراجی خوب نیس خیلی سنگینه اونم تو سن من .دکتر برای کاشت سراغ دارم ولی میدونی چیه میخام فعلا که مجردم حالت دخترونه حفظ بشه.  ببین ابروهام طولشون کمه  زیاد بلند نیس کم پشتم هست. بنظرت تیغ بزنم تهشون فیبروز کنم بد نمیشه؟ یاهمون یکباربوتاکس کنم

اره عزیزم حراجی خوب نیس خیلی سنگینه اونم تو سن من .دکتر برای کاشت سراغ دارم ولی میدونی چیه میخام فعل ...

چرا خوب میشه مدل ابرو رو هم قشنگتر میکنه فیبروز 

انجام بده بنظرم دیگه عوارض بوتاکسم نداره

فقط جای خوب برو سایه و کادری کار نکنه