2777
2789
عنوان

چرا نوزادمو مرخص نمی کنن

332 بازدید | 18 پست

بچه ام ۳۱ هفته دنیا اومد

رفت تو دستگاه 

الان یک ماه اونجاست 

از دکتر هر موقع می پرسم حالش چطور می گه خوبه 

اکسیژنم نمی گیره 

الان  وزنش ۱۵۰۰ 

اصلا جوابمو نمی دن کی از دستگاه در بیاد   بیاد نوزدان 

واقعا وقتی هی می گن خوب چرا مرخص نمی کنن 

واقعا کلافه ام کردن 

تا ۵-۶ روز دیگه مرخصش میکنن نترس آروم باش 

میتونی بری بهش سر بزنی درسته؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۵-۶ روز دیگه مرخصش میکنن نترس آروم باش میتونی بری بهش سر بزنی درسته؟

گفتن بیا شیر بده خودت با شیشه شیر 

چند باری رفتم 

حتی اطراف  بیمارستان بمب انداختن  اکثرا نوزدا مرخص شدن 

من ترسیدم مرخص خواستم حتی مرخصی ندادن 

اگر جای خصوصی هست شاید الکی دو روز اضافه نگه دارند ولی دولتی باشه لازم داره

هنوز یک و نیم‌خیلی کوچیک هست. هفت هفته زود دنیا اومده بابد همون‌اندازه بمونه اونجا.اصرار نکن. خرچی ببشتر اونجا باشه بهتره.برای سلامتی اش لازمه

گفتن بیا شیر بده خودت با شیشه شیر چند باری رفتم حتی اطراف بیمارستان بمب انداختن اکثرا نوزدا مرخص ش ...

یه چند روز بگذره مرخصش میکنن

چون میخوان ببینن خوب شیر میخوره ایا خوب نفس میکشه و به محیط بیرون واکنش مثبت نشون میده یا ن

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

یه چند روز بگذره مرخصش میکننچون میخوان ببینن خوب شیر میخوره ایا خوب نفس میکشه و به محیط بیرون واکنش ...

اوکی  ببخشید من بچه ام کوچیک  واسه آروغ گیری گفتن رو شونه ات بذار چون نارس دهنش و دماغش میوفته رو شونه ام می ترسم خفه شه  روش دیگه ایی هست ؟ 

بعد اگه آروغ نزن بچه چی میشه ؟ 

اوکی ببخشید من بچه ام کوچیک واسه آروغ گیری گفتن رو شونه ات بذار چون نارس دهنش و دماغش میوفته رو شو ...

سرشو مایل بذار 

آروغ نزنه نفخ و دل درد میشه 

الهی ۱۵۰۰ خیلی کوچولووو و فندقه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲