دختر خواهرم یک سال و ده ماهشه خیلی باهوش و بیش فعاله دیشب ساعتای 7 8 شب که اومده بود خونمون توپشو داییش پرت کرد ته سالن (خونمون خیلی بزرگه چندین اتاق و سالن اضافی سالن انقد بزرگه که شیش ماه یه بارم کسی تا تهش نمیره بعد از مبلا دیگه تاریکه لامپشم روشن نمیکنیم حتی ) فک کردیم میره میاره توپو ولی اومد دست منو گرفت میکشید که من باهاش برم رفتم ته سالن برقو روشن کردم دیدم ترسیده بیشتر جلو نمیاد میخاستم ارومش کنم بغلش کردم بردمش ته سالن میگفتم اینجا چیزی نیس که خاله که دستشو برد گوشه سالن پشت مبلا رو نشون میداد گفت لولوعه بعدم تو گردنم قایم شد تا توپشو برداشتم اومدم بار اولشم نیس هربار دقیق همونجا رو اشاره میکنه میگه لولوعه کسی هم تاحالا این کلمه رو بهش نگفته کلن اون قسمت همیشه بنظرم فضای سنگینی داشت و تو تابستونم خنکه ولی کسی باور نمیکرد خیلی میترسم ینی چی میبینه بچه😬
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
اینم بگم خونمون ویلاییه اجاره نشینیم خونه هم قدیمیه
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچهها تو اون سن تخیلشون خیلی قویه. تو ذهنشون داستان میسازن و فکر میکنن واقعیه کمکم دوست خیالی هم پیدا میکنه. چیزی نیست.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
خونتون ۲۰۰ متر بیش تره؟ خوده خونه منظورمه نه با حیاط
350 متر زیر بنا 200 متر حیاط پر درخت