2821
2789
عنوان

وسواس فکری

58 بازدید | 5 پست

یکی همش تو فکرمه زندگیم داره میپاشه چند ماهه وقت و بی وقت بی دلیل ذهنم درگیرش میشه به هیچ وجه نمیتونم با هیچ کاری خودمو مشغول کنم که بره از یادم دیشبم خوابشو دیدم خوابای عجیب و غریب ک تو واقعیت اگه بود قطعا خودمو میکشتم از صبح تا الان ذهنم درگیر خوابیه که دیدم ، اون آدم رو شاید سالی یکبار ببینم ولی همش بهش فک میکنم چیکارکنم از ذهنم بره بیرون

جنس مخالفه و از نظر عشقی منظورتونهیا تنفر؟

جنس مخالفه اون یه زمانی به من حس داشت ولی من بهش فرصت آشنایی حتی ندادم یکساله ک ازدواج کرده البته منم متعهلم و دوست شوهرمه اونموقع که بهم گفت از من خوشش میاد نمی‌دونست ک من با دوستش ک الان شوهرمه باهم تو رابطه ایم اینم بگم ک هممون همکار بودیم یه جا کار میکردیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زندگی الانت با همسرت راضییا فکر میکنی زندگی با اون واست قشنگ تر بود

راضیم اصلا حسی بهش ندارم و فک میکنم اگر با اون ازدواج میکردم کلی اختلاف باهم داشتیم ولی چون دوست همسرمه و همسرم هر ازگاهی ازش حرف میزنه ناخود آگاه فکرم درگیر میشه البته بهتر ک ارتباطات رو کم کردم چون چندباری قرار بود ۴تایی بریم بیرون که من بهونه آوردم