2777
2789
عنوان

کیست مویی

56 بازدید | 6 پست

سلام ببخشید کسی میدونه اگه کیست مویی عمل بشه تا چه باید مراقبت بشه اصلا بعدش چطوریه 

چون الان شرایط برای جراحی ندارم اصلا چون کار دارم نمیتونم و اینکه خیلی هم میترسم 

داره دیگه بد تر میشه 

باید جراحی بشه ولی یه روشی روبنا میگم تا چند ماه دردشاز بین می‌ره اون قسمت که کیست مویی هست رو هر روز با آب و صابون بشور و قشنگ خشک کن بعدش مرحم سیاه یا روغن سیاه از عطاری بخر شب موقع خواب بزن اون قسمت که کیست مویی هست یه دستمال کاغذی یا باند بزار بخواب دوباره صبح بشور دو سه هفته تکرار کن بهتر میشه یا شاید سر باز کنه اون مو که داخلش هست باعث عفونت و التهاب شده بیاد بیرون خودم تجربه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید جراحی بشه ولی یه روشی روبنا میگم تا چند ماه دردشاز بین می‌ره اون قسمت که کیست مویی هست رو هر رو ...

الان شما دیگه کاملا خوب شدین؟ 

جراحی نشدین.؟ 

منم یه دوماه پیش رفتم دکتر بخاطر شرایطی که دارم گفتم با آب و صابون بشور و فک کنم دوتا قرص چرک خشکن نوشت گفت اینا رو رعایت کن تا بعدا اگه دیدی شرایطت خیلی حاد شد و درد گرفت سریع بیا چیزی خاصی نیست یه تیغ میزنم سریع درستش میکنم ولی بدون کیست مویی بدتر میشه 

الان شما دیگه کاملا خوب شدین؟ جراحی نشدین.؟ منم یه دوماه پیش رفتم دکتر بخاطر شرایطی که دارم گفتم با ...

اره یکساله الان راحتم ولی تند تند بشور اون قسمت رو از باکتری اینجوری میشه چون اون قسمت تاریکه