2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو ایرانم میشه تفریح کرد 😂😒

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

سیر بخواب.بعد بیدار شو ناهارو بزن بعدم تا ۴ و ۵ حموم برو لاک بزن ب خودت برس بعدم ک خوشگلاسیون تموم شد با ی دوست برو ی کافه شیک از این قلیون شیشه ایی ها بکشید بعدم فیلم کمدی بخر با دوستت برین خونه با کلی هله هوله پیتزارم سفارش بدید بشینید پای فیلم و بخندید

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اسکی  کجا  ؟با  پسرای  برادرم  که چهارده  سالشون  میخوام  بر ...

والا من قبلا میرفتیم دیزین و شمشک... اونها بلدن اسکی؟ البته صبح ساعت 5 و 6 باید راه بیافتید سخته شاید براتون.

نمیدونم دیگه.. برید پینت بال پسرا هم کلی کیف میکنن. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
والا من قبلا میرفتیم دیزین و شمشک... اونها بلدن اسکی؟ البته صبح ساعت 5 و 6 باید راه بیافتید سخته شای ...

ممنون   اره  اتفاقا  پسر  خودم   عاشق  پینت  بال ولی  میگن   تیرهاش درد  داره   ,  حالا  از  اسکی  هم خوشم  اومد  ولی  نمیدونم  کجاس

ممنون   اره  اتفاقا  پسر  خودم   عاشق  پینت  بال ولی  میگن & ...

ببین اسکی سخته ولش کن... ما حدود 15 20 نفر میشدیم همه باهم اتوبوس یا مینی بوس کرایه میکردیم می رفتیم... یکی دوبار هم با ماشین خودمون رفتیم ولی فکر کنم باید شاسی بلند داشته باشی که تو برف نمونی.. البته من اطلاعاتم خیلی قدیمیه شاید الان جاده را درست کرده باشن.

دیزین خیلی خوبه.. یه 3 ساعتی راهه از تهران

آبعلی هم بد نیست از دیزین ارزونتره

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد