2789
عنوان

دوستم داره🙂🙂💔💔❓❓

143 بازدید | 15 پست

ما ت یه رابطه ایی بودیم اوایل خیلییییییی بی احترامی میکرد تقی ب توقی بود فوش فوش کاری و تمام بعذ ی ۵ ۶ماه مهربون شد ولی باز تقی ب توقی میخورد کات میکرد ت گوشیشم.دیدم یا قبلن ک‌باهام بد بود با دخترا چت میکرد بعد میگف ما‌اون موقع درست حسابی باهم نبودیم ک

الانم ت این چند وقت همش سر چیزای الکی کات میکرد دیگ دوستم گفت شورشو دراوردع خودمم خسته شده بودم دیگ دفه اخری ن زنگ زدم ن هیچی بعد دیروز زنگ زده که اره رل جدیدت چطوره خیلی نامردی ت این ی هفته ی زنگم نزدی 

خسته شدم نمیدونم چرا اینطوریع

بعد میگ اره من نمیخوام ازدواج کنم بخوامم نمیدونم ته رابطه ما چیه اخرش باید با وابستگی جدا بشیم

بعد میگ پشتت حرفه مامان من و خانوادم و خودم خیلی دهن بینیم

اخه این چ‌حرفیه خدایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو اره رل زدم از موضع قدرت حرف بزن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یعنی دهن بینم ویژگی منفیشو بهت گفته که خودت بری همون اوایل که بهت بی احترامی میکرد باید تمومش کنی نه اینکه بگی دوسم داره !! 

نه عزیزم دوست نداره رفتارش داد میزنه دیگه خودتو نزن به اون راه