2777
2789
عنوان

پیشنهاد

212 بازدید | 24 پست

سلام به همگی 🌠

پیشنهاد میدم به همه اعضا که همگی ازگذاشتن پستهای مذهبی ،سیاسی خودداری کنند تا مشکل ودلخوری برای کسی پیش نیادودوستان ازهم دلخورنشوند، هرکسی نظری داره باید بهش احترام گذاشت ،فقط این دومورد مذهبی وسیاسی همه بهش حساس شدن 

هرکسی ازروح وعقلش همزمان استفاده کنه خودش راه روپیدا میکنه ،لازم نیست به زور تغییر عقیده داده بشه. هرکسی ازاین مدل پستها بذاره باید منتظر مخالفانش هم باشه پس بهتره نباشه 

همتون شادوسلامت باشین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

👏👏👏👏

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

چرا صورت مسیله رو‌پاک کنیم

خب یاد بگیریم عقایدمونو درست بگیم

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
چرا صورت مسیله رو‌پاک کنیم خب یاد بگیریم عقایدمونو درست بگیم

بیگ لایک

چرا تمرین نمیکنیم ویاد نمیگیریم مثل انسانهای بافرهنگ ومتمدن باهم گفتگو کنیم 

دنبال اینیم کلا حرف نزنیم سعی نمیکنیم درست حرف بزنیم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

والا اگه نظر منو بخواييد اينجا بعضيا از همه چي ايراد ميگيرن و ميخوان نظراتشونو تحميل كنن به آدم حتي رنگ لباس😐

سياسي و مذهبي ديگه جاي خود داره 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز