2789
عنوان

دوستم داره🙂💔❓❓❓

208 بازدید | 29 پست

ما ت یه رابطه ایی بودیم اوایل خیلییییییی بی احترامی میکرد تقی ب توقی بود فوش فوش کاری و تمام بعذ ی ۵ ۶ماه مهربون شد ولی باز تقی ب توقی میخورد کات میکرد ت گوشیشم.دیدم یا قبلن ک‌باهام بد بود با دخترا چت میکرد بعد میگف ما‌اون موقع درست حسابی باهم نبودیم ک

الانم ت این چند وقت همش سر چیزای الکی کات میکرد دیگ دوستم گفت شورشو دراوردع خودمم خسته شده بودم دیگ دفه اخری ن زنگ زدم ن هیچی بعد دیروز زنگ زده که اره رل جدیدت چطوره خیلی نامردی ت این ی هفته ی زنگم نزدی 

خسته شدم نمیدونم چرا اینطوریع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریروز توی یه تاپیک گفتم رابطه ما خیلی خوبه واقعا پسری که باهاشم قبلا با کسی نبود و ...دختره گفت خوشبحالت باورت نمیشه از پریروز تا دیشب الکی بحثمون شد هرچیزی دلش خواست به من گفت خسته شدم ازت از زندگیم برو راهتو کج کن قضیه ما به خانواده رسیده بود و داشت رسمی میشد یهو اینطور شد منم اینقدر این حرفا قلبمو درد اوورد گفتم برو باشه دیگه هیچ وقت نمیبینی منو الان اومده عذرخواهی کرد ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشم دیشب اینقدر تا صبح گریه کردم به حرفاش 🙂💔