2777
2789
عنوان

جدایی تو نامزدی

83 بازدید | 3 پست

بعد از توهین و بی احترامی به خودتون و خونوادتون با نامزدتون میرین زیر یه سقف ؟ یا اسم طلاق روتن رو قبول میکنین ؟  نامزدم  عقدیم موقع عصبانیت توهین کرد البته توهین به خودم بار اولش نیست خودش و خونوادش همینجوری انداختن مونده نه میان عذر خواهی نه چیزی میگن . میخوان من برم اقدام به طلاق کنم فک میکنم میگفنم مارم دخالت میکنه ولی منم به خاطر رفتار بدشبا مادرم درمیون میذاشتم چون خودش حل نمیکرد میرفت 4 5 روز خبر نمیگرفت..

ببین مشکل شما فقط یه دونه نیست هنوز نامزدی 

هم بی احترامی میکنه به خودت و خانوادت 

هم چند روز خبری ازش نیست 

هم دهن بین و بچه ننست 

فردا روز عروسی کنی سر هرچیزی تا یکماه ولت میکنه میره 

زندگی شما حتی به موهم بند نبست کلا پاره شده 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین مشکل شما فقط یه دونه نیست هنوز نامزدی هم بی احترامی میکنه به خودت و خانوادت هم چند روز خبری ازش ...

بخدا با عشق و‌علاقه و اصرارش ازدواج کردیم منتها قهر میکنه به خانوادش خیلی اهمیت میده . خودشیفتس  فک نکنم یه ماه بره بعدها ولی خب من خودمم سرزنش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا با عشق و‌علاقه و اصرارش ازدواج کردیم منتها قهر میکنه به خانوادش خیلی اهمیت میده . خودشیفتس فک ...

میدونی خودشیفتگی مشکلی هست که حتی روان شناسام از حل کردنش عاجزن چه برسه به اینکه ما آدمای عادی با صبر عادی و بدون هیچ دانشی بخوایم باهاش کنار بیایم 

به نظرم اعصاب و سلامت روانت مهم تره عشق امروز هست فردا نیست 

ولی به سلامتیت تا آخر عمر نیاز داری 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...