2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید بی بی چکم مثبتِ یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 52 پست
عکس اومد ریپلای کن منو باز ببینم ، ولی ندیده میگم هاله داشته باشه مثبته بی بی چک مثبت کاذب نداریم و ...

هزمزمه عکس اومد باردارم یعنی؟ من دوماه پیش عمل سپتوم داشتم یعنی حدود ۳ ماه پیش دیگ فولیکول دوتا داشتم دکتر برو اقدام کن .‌نمیدونم باردارم یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هی عکس ارسال میکنم‌میگه ب زودی منتشر میشه من اول ک زدم چن روز پیش هاله انداخت اما دیروز دوتا روژ ...

من دو روز قبل پریودم مارک بتا زدم هاله کمرنگ افتاد بعدشه چی میزدم یا خراب بود یا منفی ازمایش دادم بتا ۲/۳۰۰ بود

فدات شم جایی هستم مهمون شنبه میریم و میرم ازمایش یکم استرس دارم ذوقه یا استرس نمیدونم

ببین‌اگه نرشح‌سفید رنگ داری حامله ای

من هی حس‌ میکردم پریود میشم ولی کیرفتم میدادم ترشح سفید رنگ(بی‌رنگ‌نه کامل سفید)

من دو روز قبل پریودم مارک بتا زدم هاله کمرنگ افتاد بعدشه چی میزدم یا خراب بود یا منفی ازمایش دادم بت ...

وای عزیزم خدا برات نگهش داره. بنظرت امکان داره منم باردار باشم من دوره هام ۲۶ روزس . ۷ ماهِ قبل شدم.

هزمزمه عکس اومد باردارم یعنی؟ من دوماه پیش عمل سپتوم داشتم یعنی حدود ۳ ماه پیش دیگ فولیکول دوتا داشت ...

آره گلم مامان شدی مبارکه ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش😍 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فدات شم جایی هستم مهمون شنبه میریم و میرم ازمایش یکم استرس دارم ذوقه یا استرس نمیدونم

خدا نکنه گلم 

بیشتر ذوقه چون خودمم تو اقدامم 😁

کلک از تعداد بی بی چک هات معلومه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین‌اگه نرشح‌سفید رنگ داری حامله ایمن هی حس‌ میکردم پریود میشم ولی کیرفتم میدادم ترشح سفید رنگ(بی‌ر ...

خیلی . احساس می‌کنم پریودم اما همش خودم چک میکنم ترشح شیری رنگ دارم کمر درد خفیفم دارم الان یه هفتس

خدا نکنه گلم بیشتر ذوقه چون خودمم تو اقدامم 😁کلک از تعداد بی بی چک هات معلومه

باورت میشه همین چند روز چقد بی بی چک گرفتم  دست خودم نیست بخدا انقد ذوق دارم بچه بیاد ب زندگیم 😍😍😍

دوست داری مثبت باشه تو اقدام بودی؟

خیلی دوست دارم.‌من رحمم زود میگیره اما متاسفانه توو اولین اقدام بعد ازدواجم ک باردار شدم سقط شد ۹ هفته نگم از گریه هام از صدای قلبش ک شنیدم اما متاسفانه سقط شد چون سپتوم رحم داشتم و لانه گزینی روو سپتوم بود خون رسانی نشد و بچم سقط سد این ماهم  اقدام کردم چون دوماه و نیم از عملم می‌گذشت عمل سپتوم رحم هیستروسکوپی

هاله داره عکس اون دوتاهم بفرس

من هر چی میزدمو مینداختم‌دور هاله داشت اول ولی روژان یکی پخش شد یکی ام ندیدم بیافته دیگ شب خودکاری مدیکور زدم شدیدا هم ترشح دارم  دو روز دیگ موعد پریودمه اما چون دوره هام ۲۶ روزس باید دیروز میشدم ک نشدم