2777
2789
عنوان

اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم حس میکنم داخل واژنم ی چیزی هست دکتر معاینم کرده میگه هیچی نیست ولی خودم ذهنم در گیره چند وقت ...

شنیدم میگن اگر مادر اچ پی وی داشته باشه موقع زایمان به بچش هم منتقل میشه واسه همین یسریا مادرزادی اچ پی وی دارن

تروخدا برو‌ معاینه برا خودتم بدل

نه بعد دکتر ازم تست hpv گرف اون عدد زیاد داش جلوی همش نوشته بود منفی

با ید ببینم جو ابت رو 

ببین عرف این هست اگر hpv منفی باشه اصلااا کولپو لازم نیست 

شاید تو اون جدول جلوش مثبت هم داری ند یدی 

شنیدم میگن اگر مادر اچ پی وی داشته باشه موقع زایمان به بچش هم منتقل میشه واسه همین یسریا مادرزادی اچ ...

معاینه شدم دکتر گفت هیچی نمیبینم ولی خودم حس میکنم یچیزی هست بچه هم دختره براش نگرانم سزارین اختیاری هزینش زیاده نمیتونم انجام بدم دکتر متخصص هم میگه هیچی نیست طبیعی زایمان کن واقعا ازاین موضوع خیلی نگرانم

معاینه شدم دکتر گفت هیچی نمیبینم ولی خودم حس میکنم یچیزی هست بچه هم دختره براش نگرانم سزارین اختیاری ...

فقط یدونه دکتر رفتی؟ بعضی دکترا اشتباه می‌کننا

من مامانم و خالم اپاندیسشون نزدیک ترکیدن بود هنوز تشخیص نداده بودن

از اینا هیچی بعید نی

فقط یدونه دکتر رفتی؟ بعضی دکترا اشتباه می‌کننامن مامانم و خالم اپاندیسشون نزدیک ترکیدن بود هنوز تشخی ...

اره زیر نظرش هستم گفت بیمارستان دولتی سز نمیکنیم دوس داری بیا خصوصی پول پرستن دکترا