بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کورتون ندارع عوارضی چیزی 🥺 چون خیلی حساسم رو این موضوع و دیگه بریدم از لاغر بودنم
ببین من خودم کادردرمانم و اینا کورتون دارن صد در صد من دوماه خوردم مشکلی پیش نیومد برام ببین توصیه من اینه که نخورید و به روش سالم وزن بگیرید ولی من چون خودم مشکل شمارو دارم و وزن نمیگیرم امتحان کردم اون موقع جواب داد وزنمم ثابت موند ولی چهار پنج ماه بعد یه مشکل برام پیش اومد کلا اشتهام رو از دست دادم وزن کم کردم الانم دوباره میخوام بخرم چون لاغریم رو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر بدی گذاشته تو دوره ای که میخوری تغذیه ات خوب باشه شیر و سبزیجات حتما بخور قرص کلسیم و ویتامین د هم فراموش نشه
💔چیکار کنم پس هرکار کردم چاق نشدم حتی قرص اشتهام خوردم
من رفتم پیش متخصص تم من همه راهها رو رفتم هیچ نتیجهای نگرفتم پودر خوردم مکمل خوردم رژیم غذایی داشتم. ولی هیچ کدوم تاثیر نذاشت و چاق نمیشم الان میخوام آمپول هورمون تزریق کنم چیکار کنم شما موافقی؟ گفت تو آمپول هورمون تزریق کنی بازم همینه چون استایل بدنت همینه سبک بدنت همینه. گفت همه اینا عوارض داره و هرچی بخوری باز دوباره برمیگردی به حالت قبلی که بودی. حالا دیگه تصمیم گرفتم به جای اینکه همش خودمو چاق کنم و باد بشم مثل بادکنک سعی میکنم لباسهای مثلاً گشاد بپوشم که بهم بیاد