2777
2789
عنوان

همسرم مدادم از همکار خوشگلش بد میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 37 پست

احتمالأ به شوهرت محل نداده حرصش گرفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا معنی ندارد همسرت بخواد از یه زن دیگه انقدر صحبت بکنه حالا چه خوب که بد

چرا باید خبر داشته باشه از خوب یا بد بودن هیکلش ؟

شما بهش بگو دیگه حق نداری در مورد اون خانم صحبت بکنی

عحب!

حالا همکارش چه شکلی هست که اینقدر تعریفشو میکنه؟

عکسشو دیدم از نظر من معمولی اومد ولی گفتم شاید تو عکس معمولیه چون شوهرم اوایل میگفت هر روز یکی مزاحمش میشه قیافش خوبه و اینا و میاد به من میگه فلانی مزاحمم شده

منم گفتم حتما خودش کرم میریزه وگرنه چرا من سرکار روزی ده بار نمیرم به مدیرم بگم مزاحم دارم خودم به مردم کم محلی میکنم حساب کار دستشون بیاد

واضحتر از این ..خانومه به بقیه پا میده به این نمیده ..زورش اومده ...من خودم جایی پسر خوشگل ببینه م بهم پا نده دقیقا مثل شوهرت رفتار میکنم🤣🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اصلا معنی ندارد همسرت بخواد از یه زن دیگه انقدر صحبت بکنه حالا چه خوب که بدچرا باید خبر داشته باشه ا ...

میگفت انقدر هیکلش گندست نمیتونه درست راه بره🤔از اینجور حرفا

من تاحالا چیزی بهش نگفتم که بیشتر حساسش نکنم رو طرف

میگفت انقدر هیکلش گندست نمیتونه درست راه بره🤔از اینجور حرفامن تاحالا چیزی بهش نگفتم که بیشتر حساسش ...

اصلا از کسایی که چهره و هیکل آدما رو مسخره میکنن خوشم نمیاد چه مرد چه زن 😑

عحب!