2777
2789
عنوان

گواهینامه

120 بازدید | 10 پست

هنوز ۱۸ نشدم..هنوز کنکورم ندادم و میدونم اولویت کنکوره ولی میشه یچی بگین استرسم کم شه..حس میکنم همچی زود یهو شد و از نظر روانی نمیتونم بقبولونم به خودم که چندماه دیگه ۱۸ میشم و مشمول دریافت گواهینامه..حس میکنم ترسناکه و برعکس قبلا فوبیای ماشین پیدا کردم تصور که میکنم دیگه از نظر سنی میتونم بشینم یروزی:))) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

چرا از بزرگ شدن میترسی؟برا همه بزرگسالی یهو شروع میشه 😂

وای آره یه هفتس به این که یهو وارد این پروسه شدم فک میکنم پنیک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره یه هفتس به این که یهو وارد این پروسه شدم فک میکنم پنیک میکنم

عادت میکنی

استرس نداره 

آروم آروم برو جلو 

هنوز چیزی نشده که 

اول کنکور رو بده بعد گواهینامه

گواهی نامه گرفتن کاری نداره روزی یه ساعت میری آموزش

ازمون تئوری هم فقط نمونه سوال میخونی و قبول میشی 

نگران نباش ❤️

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
عادت میکنیاسترس نداره آروم آروم برو جلو هنوز چیزی نشده که اول کنکور رو بده بعد گواهینامهگواهی نامه گ ...

فدات عزیزم

مرسی

همچی یهویی شده دیروز میگفتم سه سال دیگه کنکوره ولی خب قدم قدم،استرس رانندگی گرفتم چرا هنوز کلاس نرفتهههه  سخته؟ 

فدات عزیزممرسیهمچی یهویی شده دیروز میگفتم سه سال دیگه کنکوره ولی خب قدم قدم،استرس رانندگی گرفتم چرا ...

نه بابا رانندگی اصلا سخت نیست 

فقط تمرین میخواد همین 

هرچی بیشتر بشینی پشت فرمون راه میوفتی 

اصلا استرس نداره و دیر هم نیست برای یادگیریش

من وقتی رفتم سر ازمون شهری همه از من بزرگ تر‌بودن که ازمون میخواستن بدن😂 نگران نباش برای هیچی دیر نیست تازه خیلی هم به موقع هست 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
نه بابا رانندگی اصلا سخت نیست فقط تمرین میخواد همین هرچی بیشتر بشینی پشت فرمون راه میوفتی اصلا استرس ...

قربونت..مرسی عزیزم،دعا کن خودمو پیدا کنم زودتر روحی روانی هم بزرگ شم به خودم بیام والا من تو ۱۵ سالگیم موندم😂🤏🏻✨😭

قربونت..مرسی عزیزم،دعا کن خودمو پیدا کنم زودتر روحی روانی هم بزرگ شم به خودم بیام والا من تو ۱۵ سالگ ...

😂😂 منم تو همون ۱۵ سالگی موندم 

خودم دوست ندارم بزرگ شم😂😂هنوز فکر‌میکنم نوجوونم که البته هستم😌😂

چاره ای نیست؛حالا همچین بزرگسالی هم بد نبست چیزای جدیدی رو تجربه میکنی و میبینی ،به خوبیاش فکر‌کن 

باشه عزیزم حتما❤️

😂😂 منم تو همون ۱۵ سالگی موندم خودم دوست ندارم بزرگ شم😂😂هنوز فکر‌میکنم نوجوونم که البته هستم😌😂چ ...

درسته..الان آروم ترم

2790
2778
2791
2779
2792