2789
عنوان

نوازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست

اگه واقعاً می‌خوای با خواننده‌ها اجرا بری و تو گروهشون باشی بهتره اول ویولن رو تا یه حد حرفه‌ای برسونی، چون اگه تو یه ساز بدرخشی بیشتر دیده می‌شی تا اینکه دو تا ساز رو نصفه بلد باشی.

ولی پیانو هم بعدش خیلی کمک می‌کنه، مخصوصاً واسه آهنگسازی و اینکه گوش موسیقیت قوی‌تر شه

پس فعلاً تمام تمرکز رو بذار رو ویولن، قشنگ حس بگیر، قوی شو، بعدش پیانو رو هم آروم‌آروم بیار کنار در هر صورت امیدوارم موفق باشی💗

•پروفایل خودمم💗دیلی تلگرام:@gypsophilaax

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه رشته های که انتخاب کردی واقع بین باشیم خیلی خطرناکن بیشتر بازیگری موسیقی خیلی بها داده نمیشه ... ...

به خاطر همون قید بازیگری رو زدم دیدم موسیقی روابط ندارن گفتم از طریق موسیقی علاقه مو دنبال کنم

اگه واقعاً می‌خوای با خواننده‌ها اجرا بری و تو گروهشون باشی بهتره اول ویولن رو تا یه حد حرفه‌ای برسو ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون خیلی به کارم اومد مچکرم به نظرتون میتونم یه روزی با خواننده ها اجرا برم؟

خیلی ممنون از راهنمایی تون خیلی به کارم اومد مچکرم به نظرتون میتونم یه روزی با خواننده ها اجرا برم؟

اگه عشقش رو تو دلت داری و تمرینت رو مستمر ادامه بدی مسیر خودش باز می‌شه. خیلی از نوازنده‌های معروف اولش فقط تو خونه تمرین می‌کردن یا تو کلاس بودن، ولی با تمرین اجراهای کوچیک، و ارتباط گرفتن با آدمای اهل موسیقی کم‌کم به اونجا رسیدن.
فقط لازم نیست عجله کنی ادامه بده و هر روز یه ذره بهتر شو. توی اجراها شرکت کن، ویدیو بذار، تو جمع‌های هنری باش، و خودتو نشون بده.با تلاش بالاخره اون روز میرسه که با یه خواننده معروف روی صحنه‌ای

•پروفایل خودمم💗دیلی تلگرام:@gypsophilaax

ویالون با پیانو دوتا باهم‌نمیتونی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.