2821
2789
عنوان

کمک کیست سینه

214 بازدید | 35 پست

کسی میدونه کیست سینه چیه خطرناک نیست کمک کنید دارم سکته میکنم به قرآن

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی میگی من ده سال دارم بیخطره نترس

واقا خدا خیرت بده خیالم یکم راحت شد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بیشتر نمونه هاش خطرناک نیست اکثر خانما دارن اصلا خودشونم نمیدونن

الان زدم گوگل نوشته بود ممکنه عفونت کنه

اینقدزیاده شده الان از30تاخانوم 20تاش دارن

خطرناک؟

چی میگی من ده سال دارم بیخطره نترس

درد داره عزیزم؟

الان زدم گوگل نوشته بود ممکنه عفونت کنه

ن بابا گوگل وقتی میرم بیماریو ربط میده به جای خطرناک

خودمن چندین ساله دارم فقط گاهی درد داره. ک ویتامین e و قرص گل مغربی بخوری حله

لطفا لایک نکنید ممنون.
کلا راحت باشه هراز گاهی درد میگیره که ویتامین ای بخوری کم‌میشه دردش کلا چیز بیخطریه اصلا نترس

ممنون عزیزم ❤️

ن بابا گوگل وقتی میرم بیماریو ربط میده به جای خطرناکخودمن چندین ساله دارم فقط گاهی درد داره. ک ویتام ...

اخه میدونی یکی از همسایه هامون که آقا هم بودن یه توده داشته تو سینه اش بعد عفونت کرده فوت شدن الان گوگل خوندم دیدم نوشته بود اگه عفونت کرد باید تخلیه شه این بنده خدام همیشه میرفت عفونتشو تخلیه میکرد بعد فوت کردن نگرانم بمیرم بچم بی مادر شه

لبنیات و گوشت قرمز حذف کن جدیدا میگن ویتامین ای هم خوب نیست. لطف کن ویتامین سی اولترا لیکوپن و منیزی ...

آهن میخوردم هر روز ممنون عزیزم دیگه نمیخورم 

ن بابا گوگل وقتی میرم بیماریو ربط میده به جای خطرناکخودمن چندین ساله دارم فقط گاهی درد داره. ک ویتام ...

گل مغربی چی هست عزیزم برا چیه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792