2777
2789

باید معاینه شی تا نوع عفونتت مشخص شه و براساس اون دارو بگیری

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پزشک زنان یا ماما

خودتو ندی دست نینی سایتیا عفونت مقاوم به درمان میگیری بدبخت میشیا

برو دکتر سرخود هیچکاری نکن 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

پزشک زنان یا ماماخودتو ندی دست نینی سایتیا عفونت مقاوم به درمان میگیری بدبخت میشیابرو دکتر سرخود هیچ ...

فعلا دسترسی ندارم عزیزم دارم می میرم از سوزش و... گفتم اگه کسی گرفته و تونسته درمان کنه کمک کنه 

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

فعلا دسترسی به پزشک ندارم میشه کمک کنید

فعلا میتونی توی خونه دامن بپوشی ناحیه رو خشک نگه داری توی رابطه از آب دهن استفاده نکنی از شوینده های عطری استفاده نکنی حتی شوینده بانوان هفته ای یکبار مجازی 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
فعلا دسترسی ندارم عزیزم دارم می میرم از سوزش و... گفتم اگه کسی گرفته و تونسته درمان کنه کمک کنه

قربونت برم بدن ها متفاوته فعلا تحمل کن تا خودتو به درمانگاه برسونی برو بهداشت پیش ماما 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

قربونت برم بدن ها متفاوته فعلا تحمل کن تا خودتو به درمانگاه برسونی برو بهداشت پیش ماما

چشم فردا میرم حتما اگه  تونستم 

فعلا میتونی توی خونه دامن بپوشی ناحیه رو خشک نگه داری توی رابطه از آب دهن استفاده نکنی از شوینده های ...

مرسی عزیزم 

سوزش داری و ادرار مکرر و قطره قطره ؟

وقتی که ادرار میکنم خیلی سوزش دارم و یک بوی خیلی چه طوری بگم مثل کپک یک بوی ترش مانند گرفتم

وقتی که ادرار میکنم خیلی سوزش دارم و یک بوی خیلی چه طوری بگم مثل کپک یک بوی ترش مانند گرفتم

منم بعضی وقتا اینجوری میشم 

البته من خیلی پشت سر هم ادرار دارم حتما برو آزمایش بده قرص بدن بهت 

منم رفتم آزمایش دادم دوتا قرص واسم نوشتن میخورمشون در لحظه خوب میشم 

منم بعضی وقتا اینجوری میشم البته من خیلی پشت سر هم ادرار دارم حتما برو آزمایش بده قرص بدن بهت منم رف ...

اره باید برم ازمایش بدم امیدوارم فردا بتونم برم درمانگاه