2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون اطلاعات کافی ندارم نمیتونم درست راهنماییتون کنم

شما خودت دست دو گرفتی اذیتت نکرد؟یکی تو همین سایت نوشته بود چرخ مثل ماشینه از اول نو باید بگیری که زیاد اذیتت نکنه

شما خودت دست دو گرفتی اذیتت نکرد؟یکی تو همین سایت نوشته بود چرخ مثل ماشینه از اول نو باید بگیری که ز ...

نه من قبلا از چرخ دستی استفاده می‌کردم الان اینو گرفتم بااینکه زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم واقعا لذت میبرم فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه دلو زدم دریا خریدم😁

برای دست دوم ب نظرم زیاده اگه داری نو بخر چون وسایل خیاطی دست دوم ب مشکل میخوری

حالا عزیزم من به طرف گفتم می‌خوام چرختو 

الان چطوری بهش بگم که نمیخوام؟میشه راهنمایی کنی من روم نمیشه😂

حالا عزیزم من به طرف گفتم می‌خوام چرختو الان چطوری بهش بگم که نمیخوام؟میشه راهنمایی کنی من روم نمیشه ...

😁😂 اول برو ببین بیرون چنده نو و دست دوم قیمت بگیر حتی عکس چرخو ببر ب چند تا مغازه بگو مال خودته چند ورمیدارن قیمتا دستت بیاد بعد بگو ک متاسفانه ی مشکلی پیش اومده پولو جایدیگه خرج کردی نمیتونی چرخ بخری

والا نمیتونم بگم صبر کن چون ممکنه قیمتا برن بالا 😆😆 الان چقد داری ببین میتونی قسطی ورداری الان بگی ...

من دوازده نقدی دارم 

اینیم که میگفتم چرخشو بردارم قرار بود بقیه پول چرخشو صبر کنه تا بعد بدم