2777
2789
عنوان

خانما کمک شپش

401 بازدید | 45 پست

خانما دخترم ی ماه پیش شپش گرفتم ک تمیز کردم

بعد امروز موهاشو شونه کردم یدونه زندهشو پیدا کردم کل موهاشو با دندون ریز شونه کردم یدونه پیدا کردم الان چیکار کنم یعنی بازم هست بیچاره شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی خاصی نشده ولی وای نداره

برو بهداشت

یا دارو خونه بهشون بگو تا بهت شامپو بدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

اره رشکاش مونده سرشو بکن پراز سس مایونز بمال پلاستیک کن سرشو بعد با شونه فلزی شپش صاف کن وبا دستمال کاغذی پاک کن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بازم برس بهش ی ماه دیگ رعایت کن شامپو مخصوص بزن بالشت و ایناشو هرروز عوض کن بشور اوکی میشه

شستم و ضد عفونی کردم اسپری مخصوص شپش گرفتم

فک کنم از کسی گرفته ولی نمیدونم کی

من سالها هرکاری کردم نمی‌رفتند بعد چندروز برمیگشتن،حشره کش دو سه بار زدم محو شدن،حواسم بود تو صورتم اصن نخوره،آخه خطرناکه استشمامش

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی