2777
2789
عنوان

نی نی سایتیها

47 بازدید | 7 پست

چرا کاربرهای نی نی سایت اینقدر عجیبن؟؟

قبلا میومدم اینجا بچهها از تجربیاتشون میگفتن آدم ۴ تا چیز مفید یاد میگرفت تو زندگیش استفاده میکرد ولی العان همه دنبال اینن پربازدید بشن و حداقل ۹۰ درصدشونم محتواشون کاملا دروغه و پر از سوتی و گاف🥴

آیا جایزه ای چیزی میدن به تاپیکهای پربازدید؟؟!

دوست عزیز متأسفانه همه جا اینطور شده هرچی کشککی و آبدوغ خیاری و از من درآوردی بذاری لایک و کامنت میخوری امااگر تجربیات بذاری و درس زندگی پرنده پرر نمیزنه والااا .‌‌‌..

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا الان داشتم ی تاپیک چرت میخوندم ک مثل داستانهای +۱۸ دهه هشتاد بود مشخص بود همش دروغه بعد چقدم ب ...

آره منم از اینکه ملت ساده میان برا اینا حرص میخورن و چندساعت وقتشونو میزارن اینارو نصیحت میکنن و راه و چاه میدن بیشتر حرصم میگیره اکثرا هم خانومای متاهل و بچه دارن🫤

دوست عزیز متأسفانه همه جا اینطور شده هرچی کشککی و آبدوغ خیاری و از من درآوردی بذاری لایک و کامنت میخ ...

چندتا از تاپیکاتون رو خوندم یه لحظه احساس کردم صادق هدایت کپشن زده چقدر لفظ و قلمت مثل اون خدابیامرزه😂❤️

ولی حق با توعه وضعیت قاراشمیشیِ متاسفانه

چندتا از تاپیکاتون رو خوندم یه لحظه احساس کردم صادق هدایت کپشن زده چقدر لفظ و قلمت مثل اون خدابیامرز ...

دورتون بگردم گلم متوجه شدم دستتون دردنکنه شما لطف دارین عزیزین مرسی که من رو شبیه اون بزرگوار میبینین گلم فداتون بشم من از نوشتن حقایق و زندگی واقعی لذت میبرم البته بعضی وقتها هم کلی هشداری و اینا مینویسم زنده باشین 🌺🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

آره منم از اینکه ملت ساده میان برا اینا حرص میخورن و چندساعت وقتشونو میزارن اینارو نصیحت میکنن و راه ...

ب متاهل و بچه داریشون نگاه نکن خیلی کم سنن اینا، اصلا جو اینجا شده مثل بلاگری و اینستا