2777
2789
عنوان

از دکتر ولا موسوی متنفرم

549 بازدید | 5 پست

وقت زیادی رو در درمان اوتیسم پسرم به واسطه گوش کردن به ولا موسوی از دست دادیم می گفت کار درمانی و گفتار درمانی بده، اوتیسم نیست، بی بی دیجیتال داریم و اوتیسم نداریم، حلالش نمی کنم

خاک تو سرش 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من توی این ۲ سالی که کاردرمانی میبینم خیلی ها رو‌میبینم که با روش ایشون پیش رفتن و هیچ پیشرفتی نکردن.... ممکنه علایم برطرف بشه ولی سطح بچه بالا نمیره

پیشنهادم حذف دیجیتال

شروع کاردرمانی حسی

حسی حرکتی

حسی درکی

گفتار درمانی

هست.

من کودکم رو با همین روش دکتر ولا موسوی درمان کردم

با قطع دیجیتال و درک بهتر فرزندم و تصحیح روابط با کودکم و با تمام دستوراتی که ایشون فرمودند...
شما باید باور داشته باشید کودک شما بهبود پیدا میکنه و اون نگاه اوتیسمی رو از خودتون بردارید. خواهشا با دقت ویسها و نکات خانم ولا موسوی رو اجرا کنید.

من برای ایشون احترام زیادی قائلم و نمی دونم چرا بعضی ها میخان ایشون رو خراب کنند

شاید چون کاسبی کاردرمانی و گفتار درمانی اونها رو بهم زده مخالف هم زیاد پیدا کرده.

همین آقایی که این تاپیک رو زده زیر همه تاپیک های دکتر ولا موسوی رفته و نظر منفی نوشته....

برید پیج اینستا دکتر ولا موسوی و حرف های مراجعه کننده هاش رو ببینید و یا در کانال ایتاشون مراجعه کنید.

سلام والا منم دیگه ازین روش ناامید شدم و دیگه تلویزیون و موبایل و ضبط ماشین و اسپیکر مدام روشنه واقعا خستم شد 

پسر پنج ساله من پی پیشو مزه می‌کنه وقتی میبینم دنیا رو سرم خراب میشه الان شروع به کار درمانی کردم در صورتی که بخاطر حرف های این خانوم سه سالشو هدر دادم خدا نگذره ازش