2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهش میکنم ما اینیم دیگه😅ولی بی شوخی مردم خوبی داریم الهی که روزگار خوب برامون بچرخه

امیدارم بیشتر قدر همو بدونیم

سر موضوعات بی ارزش دشمن شاد کن نشیم

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

آفرین همیشه یادمون باشه مشکلات داخلی مون به خودمون مربوطه گه خوریش به اجنبی خارج از میهن نیومده. همین افغانیا که مثلا دوست و همسایه و برادر بودن از پشت خنجر میزنند وای به حال اسرائیل که دره نریده نذاشته. هیچ خارجی ای دلش به حال ما نمیسوزه فریب نخوریم پشت نظام خودمونو ول کنیم اونا رو بچسبیم که بیچاره میشیم.

آفرین همیشه یادمون باشه مشکلات داخلی مون به خودمون مربوطه گه خوریش به اجنبی خارج از میهن نیومده. همی ...

البته نطام هم باید بیشتر حواسش به مردم باشع 

این مردم ارزشمندن

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

البته نطام هم باید بیشتر حواسش به مردم باشع این مردم ارزشمندن

اون که بله معلومه که باید رسیدگی کنه غیر از این مردم چی داره مگه؟ کم کاری هم بکنه باید جلوش وایستاد و اعتراض کرد اما در برابر دشمن خارجی باید پشت همین نظام بایستیم. خارجی بیاد اینجا ما میشیم غنیمت جنگی. من خودم نسبت به خیلی چیزها در کشور اعتراض داشتم و دارم اما توی این اوضاع پشت کشورمم. حتی جنگ هم میرم چون از دست دادن کشور عواقبی داره که تحمل نمیشه کرد.