2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین همیشه یادمون باشه مشکلات داخلی مون به خودمون مربوطه گه خوریش به اجنبی خارج از میهن نیومده. همین افغانیا که مثلا دوست و همسایه و برادر بودن از پشت خنجر میزنند وای به حال اسرائیل که دره نریده نذاشته. هیچ خارجی ای دلش به حال ما نمیسوزه فریب نخوریم پشت نظام خودمونو ول کنیم اونا رو بچسبیم که بیچاره میشیم.

آفرین همیشه یادمون باشه مشکلات داخلی مون به خودمون مربوطه گه خوریش به اجنبی خارج از میهن نیومده. همی ...

البته نطام هم باید بیشتر حواسش به مردم باشع 

این مردم ارزشمندن

...

البته نطام هم باید بیشتر حواسش به مردم باشع این مردم ارزشمندن

اون که بله معلومه که باید رسیدگی کنه غیر از این مردم چی داره مگه؟ کم کاری هم بکنه باید جلوش وایستاد و اعتراض کرد اما در برابر دشمن خارجی باید پشت همین نظام بایستیم. خارجی بیاد اینجا ما میشیم غنیمت جنگی. من خودم نسبت به خیلی چیزها در کشور اعتراض داشتم و دارم اما توی این اوضاع پشت کشورمم. حتی جنگ هم میرم چون از دست دادن کشور عواقبی داره که تحمل نمیشه کرد.