2777
2789
عنوان

مشاور عوضی

195 بازدید | 14 پست

من یه مدت بخاطر افسردگیم با یه مشاور  که آشنای ماهم بودصحبت میکردم یه روز به مادرم گفت شماره دخترت

(یعنی من)رو بده که کمکش کنم  مامان منم چون ازش مطمئن بود آشناهم بود شمارمو داد زود به زود پیام میداد احوالپرسی میکرد یه روز بهم گف

کاش سنت بیشتر بود😐 گفتم چرا گف همینطوری اینجا

بود که فهمیدم بهم نظر داره ولی چیزی نگفتم گفتم شاید من اشتباه میکنم 

این اواخر سوالای بد و...می پرسید یه روز که یه سوال بد پرسیده بود (ج...سی )من هرچی از دهنم در اومد بارش کردم بهش گفتم خجالت بکش تو حداقل 20 سال از من بزرگتری سن مادر منو داری و...

دیشب پیام داد معذرت خواهی کرد منم کلی فحش بد  بارش کردم اونم تهدید کرد میترسم پیامامو نگه داره بره شکایت کنه دیونن اینا چه غلطی کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فش ناموس خار مادری دادی؟ 

هیچ غلطی نمیکنه شک نکن 

برا ترسوندنت اینو میگه

وگرنه با شکایت آبروی خودشو به پهن گاو میرنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گف یادت باشع اونی که فحش داده تو بودی نه من هرچی دیدی از چشم خودت دیدی

چند سالته؟ بگو چیز داری برو شکایت کن اول پای خودت گیره گوساله. بگو وقتی همه فهمیدن چه هولی هستی اونوقت حالیت میشه

به پدر مادرت بگو. مادرت باید زنگ بزنه بهش . خیس میکنه خودشو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه مرده

بهش بگو هیچ غلطی نمیکنی ،پیش همه میگم آبروتو میبرم همه بفهمن چه آشغالی هستی و از شرایط من سواستفاده میکنی 

فقط خواسته بترسی جایی درز پیدا نکنه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨