2777
2789
عنوان

پاگشا

123 بازدید | 16 پست

اون طوریکه شنیدم نامزد هارو که فامیلای دوطرف مهمونی دعوت میکنن پاگشا هست وگرنه خودم نمیدونم چیه!

من داییم تازه عقد کرده 12 اردیبهشت . صبر میکرد من کنکورمو 6  تیر بدم بعد راحت پاگشا دعوتشون کنیم اما بخاطر شرایط کنکور کنسل شد و معلوم نیست کی باشه

واسه همین مامانم فردا دعوتشون کرده شام میگه بعدا محرم صفر هست نمیتونیم

مگه تا عروسی وقت نداریم اونارو دعوت کنیم؟ هنوز یکی چند سال تا عروسی وقت داریم که؟اینقدر واجبه زود دعوت کنیم؟

همم من کنکور دارم فردا دیوونه میشم مگه میتونم بخونم؟ هی فکرم میمونه پیش مهمونا

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

حالا یه روز رو نخون چیزی نمیشه که

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا این مراسمات رو دیگ نمیگیرند

منو از فامیلای شوهرم کسی پاگشا نکرد

حتی جرایم گفت بیا پاگشا ولی فقط شام بود اولش خیلی ناراحت شدم بعد گفتم من ک کار بدی نکردم پ ناراحت نکنم خودمو بخاطر رفتار بقیه

شاید نداشته و فلان

خلاصه سعی کنین خیلی بزرگش نکنین

طرف ما زیاد پاگشا رسم نیست بیشتر یه حرکت دلی هستش هرکی خواست دعوت میکنه 

ولی جاهایی که رسمه تا دعوت نشن عروس و دوماد نمیرن خونشون

مادرتم بالاخره خواهره باید زودتر دعوت کنه که داداشش بیاد خونش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خیلیا این مراسمات رو دیگ نمیگیرندمنو از فامیلای شوهرم کسی پاگشا نکردحتی جرایم گفت بیا پاگشا ولی فقط ...

ما این رسمو داریم فردا شام که اومدن هدیه هم میدیم 

نمیشه مثلا شهریور که صفر تموم شد دعوت کرد؟ اینا که تا ون موقع عروسی نمیگیرن:/

ما این رسمو داریم فردا شام که اومدن هدیه هم میدیم نمیشه مثلا شهریور که صفر تموم شد دعوت کرد؟ اینا که ...

پاگشا چ ربطی به محرم و صفر داره مگه بزن برقص دارید

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

طرف ما زیاد پاگشا رسم نیست بیشتر یه حرکت دلی هستش هرکی خواست دعوت میکنه ولی جاهایی که رسمه تا دعوت ن ...

خونمون یه شهر دیگس. نمیدونم چرا همه اصرار میکنن که باید قبل کنکور من بیان:/

پاگشا چ ربطی به محرم و صفر داره مگه بزن برقص دارید

نه نداریم

نمیدونم چرا ولی شاید چرا صفر و وفات اینا هست میگن مهمونی و شادی بپا نکنیم دیگ