2777
2789
عنوان

آخه ب تووو چههههه 😠😤💔😭

153 بازدید | 8 پست

عموم مشاوره ۲۴ ساعت توی گوشم میخونه میگه فقط فرهنگیان فقط فرهنگیان منم واقعا علاقه ب معلمی ندارم دارم ولی خیلی کم 

بعد شهرمونم امسال چند نفر فقط دعوت ب مصاحبه شدن (شهرستانیم)

بابامو قانع کردم ک رشته های دیگه برم ولی عموم همش میگه بقیه رشته ها آینده ندارن فقط فرهنگیان تضمینیه و فلان 

باز عموم ی چیزی 

ب زنش چ ربطی داره آخهههه اومده میگه بقیه رشته ها مفت نمیارزن امسال بشین خوب درس بخون برو فرهنگیان بهش گفتم نخیرم بقیه رشته هام خوبن 

میگه تو ک انسانی هستی رشته هاش چرته بچه ها خودش امسال تجربی رسوندن دیگه ادعاش میشهههه

اعصابم داغونع 

یعنی من حسابداری برم آینده نداره ؟ مدیریت چی ؟ این همه رشته ریخته 💔

💖من ب دعای شما نی نی سایتیا خیلی اعتماد دارم میشه دعاکنید ب عشقم برسم ❓❓🥺🥺🤍💌

نه حسابداری هم خوبه ولی مدیریت اینا نه بدت رو نگفتن ولی توام به حرف دلت و علاقت نگاه کن نه بقیه

یعنی حسابداری قبول شدم برم نشدم بقیه رشته ها نرم دیگه ؟؟

آهه تو همه چی دخالت میکنه خونش طبقه بالا خونمونه هز همه چی خبر داره فضولی میکنه پیش همه پشت سرم حرف میزنه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی حسابداری قبول شدم برم نشدم بقیه رشته ها نرم دیگه ؟؟آهه تو همه چی دخالت میکنه خونش طبقه بالا خون ...

ای وای💔

حقوقم خوبه ولی ادبیات و عربی خوب نیستن بازار کار ندارن 

از فامیلامون خوندن و بیکارن الان 

من دوستم با رتبه سه رقمی حسابداری داره میخونه الان 

ای وای💔حقوقم خوبه ولی ادبیات و عربی خوب نیستن بازار کار ندارن از فامیلامون خوندن و بیکارن الان من د ...

حقوق نمیرسونم 

ولی حسابداری شاید 

وای آره 

روانشناسی هم فک نکنم بشه 

بخدا هنگ کردم ی رشته خوبم ب ذهنم نمیاد هی 

مددکاری چی ؟؟ 

ببخشید وقتت رو میگیرم میشه یکم راهنماییم کنی 

حقوق نمیرسونم ولی حسابداری شاید وای آره روانشناسی هم فک نکنم بشه بخدا هنگ کردم ی رشته خوبم ب ذهنم نم ...

ازاد بخون خب یا پیام نور مهم بعدشه دانشگاه که اونقدر تاثیر نداره 

مددکاری هم عالیه ولی تا جایی که من میدونم رتبه خوبی میخواد 

ازاد بخون خب یا پیام نور مهم بعدشه دانشگاه که اونقدر تاثیر نداره مددکاری هم عالیه ولی تا جایی که من ...

خانوادم آزاد اینا نمیذارن

بازار کارش خوبه مددکاری ؟؟