2777
2789

شوهرم و برادرشوهرم باهم میرن باشگاه

منم باهاشون میرم پیاده میشم

اونا هم میرن سمت باشگاه خودشون

الان شوهرم میگه باجاریت باهم برین

گفتم اصلا من باهاش نمیام

من خودم تنها با اسنپ میرم شما خودتون برین

گفت نه من و تو باهم میریم

دلیلم اینه جاریم خودشو از عالم و ادم بهتر میدونه

همینطوری فهمید ریزش مو درس کردم یهو خندید😐

دوس ندارم باهم بریم باشگاه به شوهرم گفتم شاید بدن من یه عیبی داشته باشه نخوام اون ببینه

اون به شدت لاغره خودش نسبت به قدش

من قد و بلندم از ۷۷شدم۹۰به دلایل مشکل هورمونی درس کردم😭

بنظرتون تند رفتم؟

مطمئنم پشت سرم مبگه فلانی چاقه

درصورتی چون قدم بلنده کسی باورش نمیشه شدم۹۰😔

اون سری پیشم میگفت من بیبی فیسم از تو کوچیکتر میزنم بااینکه من ازش ۳سال کوچیکترم به همه میگه۲۴سالمه 😐😂

حالا با اون جاری بزرگم جهنمم برم مشکلی ندارم

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نروبنظرم اگه خودت راحت نیستی چون بعدمعذبی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

کسی نمیتونه مجبورت کنه ب کاری ک دوست نداری

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

من مجردم ولی اگه متاهل بودم به هیچ عنوان باهاش نمیرفتم باشگاه

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

به هیچ عنوان حاضر نمیشم آنقدر با جاریم صمیمی بشم و باهاش جایی برم مخصوصا که می‌دونم اون چشم دیدن منو نداره و حسوده...کلا اینو بدون جاری فامیل نمیشه فقط یه رقیبه که دنبال نقطه ضعف گرفتنه

2790
2778
2791
2779
2792