2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم زیاده روی نمیکنه

793 بازدید | 58 پست

مادرشوهرم امروز رفته بازار برا خودش یکم خرید کرده برا منم یه تاب شورتک ست خریدع ، از اینا که نخین،  ازاین عروسکیا😅

( من دوران عقدم ، تقریبا هقته ای یه بار مادرشوهرم دعوتم میکنه نهار یا شام میرم خونشون ، منتها امروز میخواست بره برای نوه خواهرش که بدنیا اومده سر بزنه بهش ، به منم گقت بیا  اینجا باهم بریم ) 

دیگه منم  ساعت ۳رفتم خونشون 

که از اونجا ببرمش خونه دختر خواهرش که بچش بدنیا اومده با ماشین 

۳ونیم رفتیم تا نزدیک ۵نشستیم و برگشتیم ، الان دوباره اومدیم خونه مادرشوهرم ، گفت شام بمون منم قبول کردم😁

هیچی دیگه،  دستمو یهو گرقت برد اتاق، یه پلاستیک داد بهم ، شوهرمم همون دقیقه فضولیش عود کرد اومد تو ، مادرشوهرمم نامردی نکرد همون دقیقه گفت ایشالله رفتین سر خونه زندگیتون تو خونه بپوش ، واییییی  نگم براتوننننننننننن اون لحظه من یکم خجالت کشیدم ، شوهرم پررو پررو گفت ایشاللللاااااااااا😐😂😅

حس میکنم شوهرم یکم زیادی پرروعه😐، اوایل عقدمون من یکم خجالتی بودم ، ولی اون خیلیییییی از من پررو تر بود تو این مسائل ، البته چند وقت بعد منم مثه خودش کرد ولی خب من پیش پدر مادر اون و خودم رعایت میکنم 

ولی خب حداقل دیگه جلو بقیه نباید این کارارو کنه 

هی میخوام بهش بگم  پیش پدر مادرش یکم رعایت کنه میگم نکنه ذوقش کور شه 

یا مثلا میاد رو مبل پیش پدر مادرش میشینه کنارم دستشو میندازه گردنم 

اینم بگم من ۲۸ هستم و اون ۳۱ هست 

چطوری بهش بگم بنطرتون 

اصن چیزی بهش یگم یا نه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که مادرشوهر خوبی داری 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن