2777
2789
عنوان

عروسی در رشت

66 بازدید | 5 پست

دوستان عزیز سلام 

من رشتی نیستم ولی قراره عروس رشتیا بشم… هیچ جای خوبی بلد نیستم. میشه تو انتخاب این مواردی که میگم بهم راهنمایی کنین و اگه نکته ای به ذهنتون میاد که سرم کلاه نره بهم بگین؟ خیلی ممنون از همتون 

ارایشگاه عروس: قیمتش فضایی نباشه ولی قشنگ و تمیز و به روز باشه، آرایش برنز یا دمده دوست ندارم

ارایشگاه داماد : یه چیز خیلی معمولی، نمیخوام داماد رو آرایش کنه، مرتب کنه و قشنگتر شه.و ارزوووون. همین 

عکاسی و فیلم برداری: pose مناسب برای عکس گرفتن بده، ایده هاشون خوب باشه و خوب عکس و فیلم و کلیپ بگیرن، قیمت منطقی و خوب، اذیت کن نباشن، آخر کار کلی هزینه الکی تو پاچه ادم نکنن

DJ : یکی دو نفر که کارشون خوب باشه، صداشون زشت نباشه، آهنگای جدید و قدیم خوب بخونن. زیاد هم گرون نگیرن 

لباس عروس: من عقدم لباسم خیلی شیک و قشنگ بود و خریدم، الان دوست ندارم هزینه ماورایی برای لباس عروس کنم. ترجیحم اینه اجاره کنم. کجاها برای لباس عروس برم؟

کیک عروسی هم نظر بدین که کجا کیک خوشمزه میدن ولی به اسم عروس، پوست آدم رو نمیکنن

اینا رو باید اینستا بگردی عزیزم

متاسفانه الان قطعه وگرنه برات پیج آرایشگاه می‌فرستادم

لباس عروس باید تختی بری مزون زیاده، پاساژ امیر هم هست تو مطهری

کیک اشهدی خوبه و شیرینی رضا

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو باید اینستا بگردی عزیزممتاسفانه الان قطعه وگرنه برات پیج آرایشگاه می‌فرستادملباس عروس باید ت ...

مرسی عزیزم اگه اسم ارایشگاه هایی که راضی بودین بگین هم خوبه، همین طور یه سری ارایشگاه با قیمت مناسب ولی کیفیت خوب برای فامیلامون میخوام که از شهر دیگه میان :)

مزون خاصی که به نام و معروف باشه (کیفیت دوختش خوب باشه) هم اگه میدونین لطف کنین بگین

آرایشگاه ستارگان کارش عالیه فقط یکم گرونه

اونجا شینیون و میکاپ با کی رو پیشنهاد میدین؟

من خودم ترجیح میدم یه نفر منو از صفر تا صد آرایش کنه، این که یه شاگرد زیرسازی کنه، یه شاگرد دیگه کرم پودر بزنه، یه شاگرد دیگه آرایش چشم، یکی لب، بعد تهشم پول برند و اسم رو بگیرن خوشم نمیاد