2777
2789
عنوان

گریه نکردم

219 بازدید | 10 پست

گریه نکردم !ولی بهترین اتفاق جهانم که افتاد خوشحال نشدم!

برایم گلهای بابونه فرستادندو خوشحال نشدم!

برای خودم کفش های ورنی براق خریدم و خوشحال نشدم!

کتاب خواندم و فیلم دیدم وچای ریختم و کنارپنجره به تماشای زیباترین منظره ها نشستم و بازهم خوشحال نشدم..‌

درمن به مرور زمان چیزی شکسته بود که برای سوگواریش به چیزی فراتر از گریستن نیاز داشتم...

درمن چیزی شکسته بودو درمن زخم عمیقی ایجاد شده بودکه نمیتوانستم توضیح بدهم و نمیتوانستم از آن بهبود پیداکنم...

بهمین سادگی آدمها قوی خطاب میشوند وکسی از آنها نمیپرسد بااین همه زخم زیرپیراهن،هنوز خوبی و هنوز نفس میکشی؟!!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من آفریده شده‌بودم برای یک انیمه‌ی کوتاه
آفریده شده‌بودم تا دخترکی شاد و خوشبخت وسط یک عالمه رنگ و اعجاز باشم و تمام آنچه که دوست دارم، حوالی‌ام باشد؛ کتاب، شعر، خیال، موسیقی،
و دلخوشی‌هایی جادویی که تمام نمی‌شوند.
من آفریده شده‌بودم برای یک بغلْ خوشبختیِ عمیق، برای قصه‌های مسحور کننده، برای خیالات و صداهای شگفت‌انگیز، اتفاقات خوب، بوی گیاه، لبخندهای اصیل.
من آفریده شده‌بودم تا دخترک بندانگشتیِ یک قصه‌ باشم
 مرا اشتباها به اینجا آوردند.......
کارولین خدادیان

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

من آفریده شده‌بودم برای یک انیمه‌ی کوتاهآفریده شده‌بودم تا دخترکی شاد و خوشبخت وسط یک عالمه رنگ و اع ...

اخ گفتی.کاش نبودم.کاش هیچوووقت من نبودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ گفتی.کاش نبودم.کاش هیچوووقت من نبودم

ی وقتایی بخاطر شرایط پیش اومده،هرکسی ممکنه ارزوی مرگ کنه!! دقیقا وقتی امیدت نا امید میشه!!! درکت میکنم منم چنین حالی دارم....

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

ی وقتایی بخاطر شرایط پیش اومده،هرکسی ممکنه ارزوی مرگ کنه!! دقیقا وقتی امیدت نا امید میشه!!! درکت میک ...

امیدوارم روی خوش زندگی رو ببینیم‌.امیدوارم تموم بشه این همه دغدغه

کلا تو‌غم غرق شدی کسی هم بخواد نجاتت بده نمیتونه،این متنا هرچقدرم قشنگ باشه بار منفیش زیاده،شاد باش یبار بیشتر زندگی نمیکنی که ،قبول دارم سختی زیاد کشیدی ولی قدر خودتو بدون اینقدرم خودتو عذاب نده

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

کلا تو‌غم غرق شدی کسی هم بخواد نجاتت بده نمیتونه،این متنا هرچقدرم قشنگ باشه بار منفیش زیاده،شاد باش ...

میدونم.

دونستن و انجام دادنش خطاس،پس باخودت درست رفتار کن

نسبت به قبلنا خیلی بهترشدم ولی غم همیشه هست.تو اووووج خوشحالی میگم خدایا کاش من نباشم چراهستم،هیچکس فک نمیکنه من اون لحظه همچین ارزویی کنم ولی اره.درحال حاضر هییچ مشکلی ندارم باید حالم خوب باشه چون سختیا تموم شدو رفت اما خوب نیستم

نسبت به قبلنا خیلی بهترشدم ولی غم همیشه هست.تو اووووج خوشحالی میگم خدایا کاش من نباشم چراهستم،هیچکس ...

زمان‌میبره ولی درست میشه،بخودتم سخت نگیر خدا بزرگه

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

زمان‌میبره ولی درست میشه،بخودتم سخت نگیر خدا بزرگه

ممنونم دوست عزیز