2821
2789
عنوان

یاد 99 افتادم

257 بازدید | 12 پست

سال 99 هم اینجا یه سری خانما بودن میخواستن به زور بچه هاشون رو 9/9/99 دنیا بیارن 

یا کاربری بزنن 

الآنم دوباره همین داره میشه 

(کاربری قبلا داشتم یه شعر گذاشتم ترکیدم 😂)

امروز ۴ ام ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا درک نمیکنم مثلا تاریخ رند چی میخواد اضافه کنه بهمون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تا ۱۴۱۲ بساط همینه😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

یادمه یه بلاگری بود موقع زایمانش بود یک ماه اخر موند رو تخت که بچش ۹/۹ بدنیا بیاره تهش ۸/۹  دنیا اومد

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
اون موقع 28 سالمه چقدر پیرم😭😭😭 الآنم پیرم

منم ۳۲ سالمه😐

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE