2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

100 بازدید | 6 پست

روی صحبتم با اونایی هست که میخونن بگین چطور به روال برگشتین و در کل میتونید بخونید. 

من الان سختمه خیلی بخونم🥲

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چی سختته؟ توفقط ب هدفت فکرکنبرعکس من هم تمرکزم بیشترشده هم انگیزم

شما کنکوری امسالید؟

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه سوالمن نه میتونم درس خوندن و شروع کنم نه ادامه بدمحالا شروع که کردم ادامه اصلا نمیتونم بدممممچطور ...

برای اینکه واسه شروع انگیزه بگیرید برید کتابخونه ای جایی که همه میخونن تا مجبور بشین بخونید منم چون یهو اینطور شد خیلی نتونستم پیوستگی داشته باشم 

برای اینکه واسه شروع انگیزه بگیرید برید کتابخونه ای جایی که همه میخونن تا مجبور بشین بخونید منم چون ...

من خیلییی روی ADHD شک دارم ولی اصلا اجازه دکتر رفتن ندارم💔

باور کن انگیزه ام از همه دنیا بیشتره ولی نمیتونم عمل کنم