روی صحبتم با اونایی هست که میخونن بگین چطور به روال برگشتین و در کل میتونید بخونید.
من الان سختمه خیلی بخونم🥲
به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه چی سختته؟ توفقط ب هدفت فکرکنبرعکس من هم تمرکزم بیشترشده هم انگیزم
شما کنکوری امسالید؟
به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر
یه سوالمن نه میتونم درس خوندن و شروع کنم نه ادامه بدمحالا شروع که کردم ادامه اصلا نمیتونم بدممممچطور ...
برای اینکه واسه شروع انگیزه بگیرید برید کتابخونه ای جایی که همه میخونن تا مجبور بشین بخونید منم چون یهو اینطور شد خیلی نتونستم پیوستگی داشته باشم