2777
2789
عنوان

از شوهرم دلگیرم

161 بازدید | 10 پست

پسرم دو سالشه تازگیا وقتی میخوام ببرمش حموم یه جا وای نمیسه شدیدا گریه میکنه  از همون بچگی خودم‌ تنهایی حموم 

بردمو کاراشو کردم 

دیروز به شوهرم گفتم بیا باهم حمومش‌ کنیم اولش گفت نه من نمیتونم خودت ببرش‌ بعد که دید اخم و تخم کردم گفت باشه 

قرار شد اون بچرو بگیره من بشورمش‌ همینکه آب ریختم‌ بدنشو‌ بشورم‌ از دست شوهرم‌ لیز خورد خورد زمین منم ترسیدم گفتم سرش شکست الان خداروشکر هیچیش نشد شوهرمم‌ هعی سرم داد میزد که زود باش منم داشتم میشستمش‌ دیگه یهو سرم داد زد که برو انور تو هیچی بلد نیستی یه بچه‌ میخوای بشوری دست و پات میلرزه

من دست خودم‌ نیست وقتی میترسم یا استرس میگیرم دستام میلرزه شوهرم خیلی سرزنشم‌ میکنه تحقیرم میکنه میگه تو چجور زنی هستی یه بچه‌ نمیتونی‌ حموم‌ ببریش‌ این اولین‌ باش نیست‌ این حرفارو بهم‌ میزنه هر بار باهاش آشتی میکنم‌ ولی خیلی‌ دلم ازش شکسته ازش سرد شدم و دلم باهاش صاف نیس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب اینقدر ضعف از خودت نشون نده تنهایی ببرش حموم در ارامش وشرایط کنترل کن خیلی بزرگ کردی یه حموم وبه ...

دوساله تنهایی حمومش‌ بردم‌ چون ترسیدم از دستم‌ لیز بخوره خدای نکرده چیزش بشه گفتم بیا باهم‌ ببریمش‌ که ای کاش نمیگفتم

دوساله تنهایی حمومش‌ بردم‌ چون ترسیدم از دستم‌ لیز بخوره خدای نکرده چیزش بشه گفتم بیا باهم‌ ببریمش‌ ...

اره دیگه نگو خودت بهتر میتونی کارت انجام بدی ومتکی به کسی نباش نترس وارامش داشته باش خیلی هم کفی نکنش که لیز بخوره از دستت 

هیچ وقت تا میشه نباید با مردا کار مشترک انجام داد. معمولا وسط هاش غر میزنن کار به دعوا میکشه

ار دقیقا‌ همیشه اینطوری بوده 

ولی اینکه‌ آدم‌ حس میکنه تنهاست‌ و شوهرش‌ پشتش‌ نیست‌ بده

ار دقیقا‌ همیشه اینطوری بوده ولی اینکه‌ آدم‌ حس میکنه تنهاست‌ و شوهرش‌ پشتش‌ نیست‌ بده

نه این جوری نگاه نکن . کلا اکثرا  مردا مثل بچه های ننر کم طاقتتن. من هیچ وقت حتی تو اوج مریضیم ازش کمک نمی خوام . اون جوری دردسر میشه . یه حموم کردن بچه دیگه کمک نمی خواد

اگه اینجوری که دگه نباید ازدواج کنن

زاویه دید ما خانمها اینه . آقایون هم اون مدلیه . تونستی عوض شون کن. نتونستی خودت میدونی . من خودم و وفق دادم. تو کارهای خونه مشارکت نمی دمش . حتی خرید  برای خودم هم سعی میکنم باهاش نرم. خداروشکر مشکلی ندارم