2777
2789
عنوان

پسری که

152 بازدید | 14 پست

پیگیره مثلا هرچی بهش حرف بزنی و قهوه ایش کنی باز هی به طریقی میاد بهت پیام میده و بیخیال نمیشه و میخاد به هرطریقی از راه دور حتی، ارتباطشو باهات داشته باشه حتی اگه بهت بگه آجی، و چند بارم به شوخی که بخاد زیر زبونتو بکشه بگه بیا باخودم باش و اگه پول داشتم میگرفتمت قصدش چیه بنظرتون؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مخ زنی و تامام 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم اینجوری شد اخرش شمارمو عوض کردم 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

روانیه چون آجی صدات میکنه ولی دوست داره باهات ازدواجم بکنه

آره روانی و ترسوعه چون میاد بهم میگه آجی و رابطشو اینجوری میخاد حفظ کنه جون می‌ترسه اگه بهم پیشنهاد بده برینم بهش کثافتو

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️