2777
2789
عنوان

وسایل جدیدم همه گند کشیده شد(اگر اذیت میشید نیاید چون چندشه )

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نشون بدی ناراحتی

ده بار نشون دادم به امام علی

میگم از صبح تو اتاقمم فقط چندبار رفتم غذا رو چک کردم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه مهمونته؟ من اگه باشم خیلی جدی تذکر میدم . خب وقتی مادری میبینه بچه ش نفهمه نبرتش خونه کسی. بزنه ...

کاش میفهمید

حالم بده اصلا 

ده بار نشون دادم به امام علیمیگم از صبح تو اتاقمم فقط چندبار رفتم غذا رو چک کردم

یه چیزی به ذهنم رسید 😂😂

میگم وقتی بچهه داشت همون کارو انجام میداد موقع مالیدن اوق بزن😂😂😂

حالا جدی نگیریا 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

کاش میفهمیدحالم بده اصلا

تقصیر خودته . بهش تذکر بده. من به همه گفتم خونه ما بابد بچه هاتون و کنترل کنید . بلند جلوی بچه به ننه ش بگو عزیزم خونه مون و میکروب برمی‌داره.  این کارها خیلی زشته . تو دختر خوبی هستی . ولی خیلی جدی و قاطع بگو . من باشم تذکر میدم . فدای سرت که بهش بر بخوره 

یه چیزی به ذهنم رسید 😂😂میگم وقتی بچهه داشت همون کارو انجام میداد موقع مالیدن اوق بزن😂😂😂حالا جدی ...

ببین اصلا واضح گفتم

چای الان اومت تو اتاقم

ارزوی مرگ دارم دیگه نمیکشم حالم بده خونه ی نازنینم

تقصیر خودته . بهش تذکر بده. من به همه گفتم خونه ما بابد بچه هاتون و کنترل کنید . بلند جلوی بچه به نن ...

به خدا گفتم نمیفهمه اصلا براشون مهم نیست میگه بچم نمیفهمه بهشگفتم نفهمیده قبول تمیکنه😭😭😭😭😭😭

خدایاااااااا به خدا من شوهرمم دماغشو با دستمال میگیذه میفرستمش دستشو باز بسوره وسواس شدید دارم به شدت بددل ام حالم خیلی بده اصلا نمیتونم اندازشو نشون بدم 

بدون تعارف واضح بگو از این کارش ناراحت میشی نه قهر کنی بری اتاق چرا حالا اومدند اونجا ؟

به خدا گفتم

اصلا قهر نیستم باردارم وسواسم صدبرابر شده همش گریهمیکنم نمیتونم بشینیم ببینم جلو چشمام کثافت دماغشو میمالونه رو مبلی که هنوز یک ماه نیست خریدم و مثل گل ازش مراقبت کردم

به خدا گفتم نمیفهمه اصلا براشون مهم نیست میگه بچم نمیفهمه بهشگفتم نفهمیده قبول تمیکنه😭😭😭😭😭😭خدا ...

یعنی چی بگو بچه تو قنداقه . نه خرس گنده ۸ ساله. چرا نمی رن از خونه تون ؟‌ 

به خدا گفتماصلا قهر نیستم باردارم وسواسم صدبرابر شده همش گریهمیکنم نمیتونم بشینیم ببینم جلو چشمام کث ...

خوب بارداری حرص نخور وهورمون هاتم بالا وپایین شده دست خودت نیست حساس شدی دیگه وقتی رفتند یه تمیز کاری وضدعفونی اساسی انجام بده دیگه روح وروان خودت وبچت که مهمتر از وسایل. نیست