2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017262 بازدید | 682507 پست
تبریک میگم عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری کیف کنی شما دفعه ی چندم انتقالتون مثبت شد؟روش های ک ...

ممنونم عزیزم، ان شاء الله روزی شما 

من به لطف خدا بعد از دوتا انتقال منفی، طبیعی باردار شدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خداروشکر عزیزم ...انشاءالله سالم بیاد بغلت شیرش بدی..ما منتظرارو خیلی دعا کن مرضی جون

ممنونم عزیزم، به روی چشم دوستم 🌹🌹🌹

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم مرضی جان خداروشکر خوش خبر باشی همیشه الهی که این دوران و راحت و با ارامش سپری کنی و فسقلیو ...

عزيزم کی باید آز بدی؟ مشتاقانه منتظر جوابش هستم 

2803

خانما من تا حالا ۳۰تا آمپول پروژسترون زدم 

اما جای آمپول ها قلمبه شده و قرمز بنظرتون چی کنم؟حوله داغ هم میذارم بی فایدس

بنظرتون جذب شدن یا نه

خــــدا امیــد من است...
خونریزی من هیچ ربطی به لانه گزینی نداره و پریوده، انقدر ناراحتم که دارم دق میکنم   روز ۱۱ انتق ...

متاسفم عزیزم،  چقدر شرایطتون شبیه منه، منم صبح روز ۱۲ پری شدم و همین مسائل شما رو هم داشتم،

عزیزم مطمئنی پریود شدی؟ مگه میشه توی انتقال امپول و شیاف و قرص که نمیراره پریود بیاد توکل به خدا از ...

آره بعضیا پریود میشن و نتیجه انتقال منفی میشه اما درهرصورت تا موعد آزمایش بتا باید امیدوار بود

خــــدا امیــد من است...
2804
نه عزیزم این چه حرفیه. اتفاقا میای خوشحال میشیم. عزیزم هرچقد دلت میخواد شکایت کن. امیدوارم تهوعت حدا ...

مرسی عزیزم که درکم میکنید ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خونریزی من هیچ ربطی به لانه گزینی نداره و پریوده، انقدر ناراحتم که دارم دق میکنم   روز ۱۱ انتق ...

درهرصورت تا موعد آزمایش تیتر بتا صبرکن و داروهات رو ادامه بده. بعضیا با وجود خوندریزی آزمایششون مثبت شده

خــــدا امیــد من است...
تپ انتقال میشه پریود شد من پریود شدم با اینکه شیاف میزدم

سلام من سری قبل روز۱۳انتقال پریود شدم ولی امیدوارم از شما باردار شده باشید و لک لانه گزینی باشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام من سری قبل روز۱۳انتقال پریود شدم ولی امیدوارم از شما باردار شده باشید و لک لانه گزینی باشه

یعنی از قبلش هم لکه بینی داشتین یا سریع خونریزی؟

خــــدا امیــد من است...
2805
یعنی از قبلش هم لکه بینی داشتین یا سریع خونریزی؟

سریع خونریزی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
2801