2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017215 بازدید | 682507 پست

سلام دوستان من آزمایش دومم هم منفی شد شنبه و  دوباره از اول باید شروع کنم چون سنم بالاست و جنین ندارم روحیه م خیلی بده نمیدونم چیکار کنم چون درمان هزینه ش خیلی زیاد میشه و بار اول فکر کردم حتما انجام میشه حالا استرس دارم نکنه دوباره این همه هزینه کنم و نشه؟ نمیدونم الان دیگه خیلی ترس دارم و حالم اصلا خوب نیست و نمیدونم چقدر بینش فاصله بندازم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اره خیلی بامزه میشد زندگی ها 😁 عموی شوهرم ۱۲ تا بچه داره.الان اونها هرکدوم دو سه تا دارن.بچه هاشون ...

ساراجون آزمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
2804
میدان بهارستان – خیابان مصطفی خمینی – خیابان فخرآباد – کلینیک باروری امید – پلاک ۸۷ , داروخانه دکتر ...

فدااات. مطمئن نبودم اینجا رو گفتی یا سیزده آبان رو. زنگ زدم گفت شما چند دیقه پیش هم زنگ زدین؟ خخخ گفتم نه ایشون دوستم بود جفتمون دنبالش میگردیم.فدااات عزیزم.میرم میگیرم.فقط حیف مال بانوان رو تموم کرده بود.اونو باید از جای دیگه برم بگیرم. البته ظاهرا اون هست هنوز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان پریودم ۶ روزه عقب افتاده.باردارم نیستم به نظرتون بخاطر چیه؟چند ماه پیشم اینجوری شدم اما نرفتم ...

یه وقتایی به خاطر تغییر فصل و ایناست یا تغذیه و لسترس و .... بازم اگه نگرانت میکنه یه پیگیری بکن

2805
فدااات. مطمئن نبودم اینجا رو گفتی یا سیزده آبان رو. زنگ زدم گفت شما چند دیقه پیش هم زنگ زدین؟ خخخ گف ...

بدو دختر تا تموم نکرده بگیر 

اگه راهت دوره با اسنپ برو 

ظاهرا فقط اینجا داره 

گفتم نگه داره تا تو برسی 

گفت قول نمیدیم زود بیاید تا تموم نشده 

بدو دختر تا تموم نکرده بگیر  اگه راهت دوره با اسنپ برو  ظاهرا فقط اینجا داره  گفتم ...

فدااات آره غرب تهرانم. الان دوباره میزنگمش پولش کارت به کارت میکنم تا نگه داره. فدااات

فدااات. مطمئن نبودم اینجا رو گفتی یا سیزده آبان رو. زنگ زدم گفت شما چند دیقه پیش هم زنگ زدین؟ خخخ گف ...

ببین ب اون شرکت  امید سلامت بزنگ ببین مال خانوما رو کجاها داره دیگه میری بیرون جفتشم بگیر  فکر کنم همسرت حسابی شاکی بشه چون  باید کارتتون خالی کنی،، 😂

2801