2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017215 بازدید | 682507 پست
سلام خانوما خوبین منم میخوام برا تعیین جنسیت برم ولی شوهرم میگه گناهه تو کار خدا دست ببری بنظرتون در ...

نه اصلا چرا گناه باشه. از راه غیر شرعی نیس که . یه کار علمیه. اخر سر بعد همه دوا درمونا بازم خداست که مجوز حضور اون نی نی نازو تو دنیا میده دیگه. 

منم ی زمان شنیده بودم این حرفو از طرفیم دلم میخواست دو قلو باردار بشم. گفتن نه برا خدا تعیین تکلیف می کنین و.... از مرجعم استفتا کردم گفتن مشکلی نداره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نه قربونت برم این چه حرفیه من دیشب تا ۴ صبح فقط داشتم به داداشم فکر میکردم به حرفاش به صداش. چه جوری ...

منم شبا به زور میخوابم ونصفه شبا که بیدارمیشم به بچه شیربدم خوابم میپره وتاصبح فکر وخیال میکنم ...یه نامردی توحالت مستی زیرگرفتتش 😔

خدا رحمتش کنه. غم از دست دادن عزیز از هر نوعی باشه سخته چه اتفاقی برای داداشت افتاده ؟

ممنونم عزیزم اره واقعا غم ازدست دادن عزیزخیلی سخته خدا نصیب هیچ کسی نکنه .یه نامردی باماشین زیرگرفتتش 😔

2804
شوهرم بالاخره راضی میکنم خودم از یه طرف دو دلم بخاطر داروهای ولی واقعا از ته دلم میخوام الان دیگ دخت ...

به نظرم اصصصصلا ریسک نکن باز خود مختاری عاقلانه ترین کار اینه الان پسر دایی مادرم چهار تا دختر اورده به امید پسر الان امسال تاااااازه یادش افتاده ای وی اف کنه

دوستان کسی میدونه دکتر انصاری پور چه روز هایی مرکزه زنگ زدم گفتن اول پریودت زنگ بزن میترسم نباشه کسی ...

یک شنبه و دو شنبه و چهارشنبه ها هستن  منم بهش گفتم شاید اول تا سوم پریودم روزش ب شما نخوره چیکار کنم گفت برید پیش دکتر عطایی یا وهابی ب من اطلاع میدن خدا کنه ب خودش بخوره روزم 

2805

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین.من ۴سال منتظر بچه ام ولی مشکل از همسرمه واریکوسل داشت عمل کرد خوب نشد کلی دارو خورد یکم بهتر شده .دیگه قرار میکرو کنیم . ماه پیش ۴میلیون هزینه داروهاش شد نمیدونم این ماه پانکچر کنم یا بذارم ۱ماه دیگه دارو بخوره بعد شروع کنیم.نمیدونم داروهای جدیدش تاثیری گذاشته یا ن ؟مورفو صفر ،dfi 32درصد

2801