2777
2789
عنوان

خیانت

156 بازدید | 7 پست

حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه ، تمام تماس هاشو پاک میکنه ، همش با یکی صحبت میکنه و بهش پیام میده و بعد سریع حذف میکنه . حتی یکی از پیام‌ هاش رو‌دیدم و سریع عکس گرفتم . حتی بهش میگم فلانی کیه میگه‌به تو ربطی نداره .

من شماره زنه رو دارم و هرچقدر زنگ میزنم جواب نمیده .

الانم اومدیم شهرستان 

میتونم از طریق پلیس فتا از این شماره شکایت کنم؟ 

نه نمیشه، صاحب شماره فقط میتونه شکایت کنه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ی شماره دیگه بهش زنگ بزن چقد وقیحه شوهرت ینی چی ک بهت ربطی نداره اگه تو همچین کاری کردی اونوقت اون چکار میکرد 

ی برنامه نصب کن تو گوشیش ک پیامای پاک شده بمونه 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

زنگ‌زدم اتفاقا جواب نمیده

حتما شوهرت بهش گفته ک شماره غریبه جواب نده 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─