2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با خواهرم زیاد میشم ولی مثلا با کسی که پیشم نیس چجور منکه نمدونم چکار میکنه

من چندسال پیش خواستم با اکسم ارتباط بگیرم سختم بود خیلی

ببین من ناخوداگاه اونو انجام میدم خوبه

مثلا هی میگم زنگ بزنم دوستم بعد میبینی خودش زنگ میزنه اینطوری

من چندسال پیش خواستم با اکسم ارتباط بگیرم سختم بود خیلیببین من ناخوداگاه اونو انجام میدم خوبهمثلا هی ...

با اکست چجور ارتباط برقرار کردی  تاثیری داشت؟

من فقد خواهرم 😭😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

با اکست چجور ارتباط برقرار کردی تاثیری داشت؟من فقد خواهرم 😭😂

🤣🤣خیلی سختم بود 

ببین یشب من هی داشتم پیویشو چک میکردم و مدام تایم جفت میدیدم حس میکردم الانه که تکست بده دیدم یهو پیام داد🤣

امکانش صفر ددصد بود که اون پیام بده بهم

🤣🤣خیلی سختم بود ببین یشب من هی داشتم پیویشو چک میکردم و مدام تایم جفت میدیدم حس میکردم الانه که تک ...

این قبل عید برام پیش اومد ساعت جفت دیدم تو پیویش بودم گفتم الان داره فک میکنه ب من پیام بده همینجور مسخره ای گفتم  دیدم هعی آنلاینه

تو اکانت دیگم رفتم دیدم نیم ساعت قبلش پیام داده🙄😂😂😂😂😂😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/