2821
2789
عنوان

شک ب همسر

259 بازدید | 23 پست

خانوماااا یه چنددیقه وقت بزارید..

یکی از دوستان من چندسالی میشه ک ازدواج کردن و ی مدته ب شوهرش شک داره هیچی هم ازش نمیبینه هاا تازه  مرده میگه گوشی ساده دستشه اینومنم دیدم خدایی ولی باز دلش اروم نداره وهمش شک داره ک اون داره خیانت میکنه البته مرده قبلا شیطون بوده الانم هس ولی کمتر ب نظر شما چیکارکنه چجوری مچش روبگیره جفتشون هم از نظر جذابی وزیبایی خوبن خدایی دوستم از خودم کوچک تره متولد۷۸هس و شوهرش متولد ۷۱میگفت هرجامیریم مهمونی یا بیرون هرجا زن ها چشم ازشوهرم برنمیدارن و بااینک میبینن من کنارشم براش کرم میریزنو بانیش خندشان حرص من و درمیارن بااینک انگشت کوچک من هم. نمیشن

تعداد رای : 3
نظرسنجی
7
3
100%
7
0
0%

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

یه روان شناس بره آنقدر عذاب نکشه . شاید واقعا بیماری روحی داره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست بهتره بره پیش یه روانپزشک و به فکر خودش باشه ذهنیت بیمارگونه و وسواسی داره

بجای اینکه مچ شوهرشو بگیره تو فکر این باشه چه جوری اعتماد به نفس شو بالا ببره 

گیرم مچشو گرفت میخواد چیکار کنه؟

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

چرا میخواد مچشو بگیره که چی بشه اگه با مچ‌گرفتن شرایط طلاقو‌داره اوکی ولی اگه نه بگو بشینه سرجاش

والا من نمیدونم و نمیتونم هم بهش مشاور بدم بعضی وقت میام از رو دل سوزی راهنمایی اشتباه میکنم طرف بیشتر گرفتارمیشع

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

وقتی شرایط طلاق نداره دنبالشم نره 

وقتی اوضاع زندگیش آرومه چرا میخاد تنش بیاره 

شکاش دور کنه بفکر خودش باشه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

بچه ها الان نمیشه جدید ثبتنام کرد تو سایت؟ دوستم خواس بیاد نمیشه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

بنظر میرسه شماهم داستان خودتون رو از زبان یه دوست نوشتین، البته سعی زیادی کردین که اینطور دیده نشه😂

ن بابا من متاهل نبستم 

خطشو چک کنه سیم کارتش چیه

اینا رو زدیم تونت خودمون شب تاصب تو نی نی سایتیم و راهکار امتحان میکنیم😂😂

والا من نمیدونم و نمیتونم هم بهش مشاور بدم بعضی وقت میام از رو دل سوزی راهنمایی اشتباه میکنم طرف بیش ...

بگو‌ستون بیخیالل فرار باشه چیزی رو بدونی به وقتش میدونی عزت نفستو نگه دار 

اثنجوری با چک‌کردن مدام بهش میگی بابا تویه چیزی هستی که من اینقدر کیترسم بیخیال شه قرار باشه چیزی بدونه میدونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز