2777
2789
عنوان

شک ب همسر

256 بازدید | 23 پست

خانوماااا یه چنددیقه وقت بزارید..

یکی از دوستان من چندسالی میشه ک ازدواج کردن و ی مدته ب شوهرش شک داره هیچی هم ازش نمیبینه هاا تازه  مرده میگه گوشی ساده دستشه اینومنم دیدم خدایی ولی باز دلش اروم نداره وهمش شک داره ک اون داره خیانت میکنه البته مرده قبلا شیطون بوده الانم هس ولی کمتر ب نظر شما چیکارکنه چجوری مچش روبگیره جفتشون هم از نظر جذابی وزیبایی خوبن خدایی دوستم از خودم کوچک تره متولد۷۸هس و شوهرش متولد ۷۱میگفت هرجامیریم مهمونی یا بیرون هرجا زن ها چشم ازشوهرم برنمیدارن و بااینک میبینن من کنارشم براش کرم میریزنو بانیش خندشان حرص من و درمیارن بااینک انگشت کوچک من هم. نمیشن

تعداد رای : 3
نظرسنجی
7
3
100%
7
0
0%

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست بهتره بره پیش یه روانپزشک و به فکر خودش باشه ذهنیت بیمارگونه و وسواسی داره

بجای اینکه مچ شوهرشو بگیره تو فکر این باشه چه جوری اعتماد به نفس شو بالا ببره 

گیرم مچشو گرفت میخواد چیکار کنه؟

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

چرا میخواد مچشو بگیره که چی بشه اگه با مچ‌گرفتن شرایط طلاقو‌داره اوکی ولی اگه نه بگو بشینه سرجاش

والا من نمیدونم و نمیتونم هم بهش مشاور بدم بعضی وقت میام از رو دل سوزی راهنمایی اشتباه میکنم طرف بیشتر گرفتارمیشع

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

وقتی شرایط طلاق نداره دنبالشم نره 

وقتی اوضاع زندگیش آرومه چرا میخاد تنش بیاره 

شکاش دور کنه بفکر خودش باشه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

بنظر میرسه شماهم داستان خودتون رو از زبان یه دوست نوشتین، البته سعی زیادی کردین که اینطور دیده نشه😂

ن بابا من متاهل نبستم 

خطشو چک کنه سیم کارتش چیه

اینا رو زدیم تونت خودمون شب تاصب تو نی نی سایتیم و راهکار امتحان میکنیم😂😂

والا من نمیدونم و نمیتونم هم بهش مشاور بدم بعضی وقت میام از رو دل سوزی راهنمایی اشتباه میکنم طرف بیش ...

بگو‌ستون بیخیالل فرار باشه چیزی رو بدونی به وقتش میدونی عزت نفستو نگه دار 

اثنجوری با چک‌کردن مدام بهش میگی بابا تویه چیزی هستی که من اینقدر کیترسم بیخیال شه قرار باشه چیزی بدونه میدونه