2777
2789
خوب باید متن خاصی بنویسم بدم امضا کنن چجوریه؟

امضاءکنندگان زیر به موجب این استشهادیه گواهی می‌دهیم که خانم [نام متقاضی] فرزند [نام پدر] دارای شماره شناسنامه [شماره شناسنامه] و کد ملی [کد ملی] از سال [سال شروع به کار] به عنوان [عنوان شغلی] در فروشگاه/بازار/کسب و کار [نام فروشگاه/بازار/کسب و کار] به آدرس [آدرس فروشگاه/بازار/کسب و کار] مشغول به کار بوده یا میباشد و  درآمد ماهانه ایشان مبلغ [مبلغ] تومان می‌باشد وبابت ضمانت اجرای کار سفته بدون تاریخ و عنوان داشتن 

تاریخ:

امضا و اثرانگشت  شاهد اول اسم ونام خانوادگی کدملی 

شاهد دوم 

شاهد سوم 

بعد اداره کار و تعاون و رفاه برین همونجا دادخواست بزنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد این شاهدا حتما باید همکارام باشن دیگه

همکار و مغازه دوربرفروشگاه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تنطیمات گوشیت تو قشمت تلفن فعالش کن

برای من فعاله هر تماسی ضبط میشه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ستاره خانم یک زحمتی بکشین هروقت اومدین شماهم کمک و راهنمایی داشته باشین ممنونم

@ستاره037‍ 

امروز که براش پیام شکایت رفته زنگ زد من جواب ندادم حالا مطمئنم که پشت تلفن تهدیدم میکنه یا اعتراف می ...

با به استشهادیه پدرش در میاد اداذه کار مگه به این راحتیه.اقای انسان باشیم خیلی خوب و دقیق راهنماییتون کردن.

[QUOTE=385838607]امروز که براش پیام شکایت رفته زنگ زد من جواب ندادم حالا مطمئنم که پشت تلفن تهدیدم میکنه یا اعتراف می ...[/QUOTموقع تماس بزن روی آیفون و با گوشی یک نفر دیگه ضبط کن صدارو 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️