2777
2789
ب معدل ‌ گرافیک سخت گیری نداره . ولی اگه نمره ای ۹ باشه باید امتحان بده شهریور ب ۱۰ برسه

آقا رد نشدم شهریور نمیرم فقط هدایت تحصیلی میخوام برم تجربی همه رشته ها رو اوردم به جز تجربی کل شرایط ها اوکی شد نمره علومم بد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رد نشدم مستمر بیستم با این حساب میشم چهارده و نیم قبول میشم اما برای رفتن به تجربی پایانی مهمه. که ا ...

یا خدا با این اوصاف تجربی میخای بری ! ب مدیر بگو برگمو برو ببین جریان چیه شاید اصلا یه طرف صحیح نشده چون واسه دوستم پیش اومده بود

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تشکر..

خواهش میکنم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

نمره تو تغییر نمیدن که اعتراض بزن اگه میخوای بری تجربی اولویت ب میشی شایدم نشه ولی خب اعتراض بزن حدا ...

داداش یه چیزی پایانی نه داده من رد نشدم چون مستمر بیست در کل تقسیم شد شدم 14/5 قبولم من میخوام برم رشته تحربی واسه همون نمیشه وگرنه قبول شدم 

داداش یه چیزی پایانی نه داده من رد نشدم چون مستمر بیست در کل تقسیم شد شدم 14/5 قبولم من میخوام برم ر ...

میدونم چی میگی ولی واسه تجربی علومت کمه ممکنه لب مرز باشه شایدم نشه 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اگه نمرات کلاسی بالای ده بشه ولی امتحان ترم زیر ده تجدید نمیشه ادم؟بخاطر پسرم میپرسم

مثلا پسرتون مستمر 16 گرفته اگر پایانی چهار بگیره با  نمره 10 قبول میشه 

دو میل پیشنهاد دادم قبول نکرد مدیرمون میلیاردر باغ داره ساخت و ساز میکنه وضعش توپه

مدیر نه معلم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

معلمه هم از اون لج کناس

باشه حرف بزن بگو مریض بودم نشد بخونم بگو من قبول نشم هیچ سودی نداره کمک کنید قبول شم هر دومون سود ببریم البته هر کس از معلمش شناختی داره ولی اخرین راهت همینه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت