2777
2789
تک ماده کن اگه میشه

عزیزم میشه توضیح بدی چیه ؟یعنی همه رو دربیاد فقط تویکی تجدید بشه میشه تک ماده زد ؟دیگه لازم نیس شهریور امتحان بده؟توتک ماده چه کارمیکنه معلم؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای انتخاب رشته به نمره نهایی نگاه میکنن یا معدل؟ اگه ریاضی رو نه شده باشه میتونه گرافیک بره؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
درکت میکنم نمره منم تقریبا شبیهت بود (یدونه ۱ هم داشت😅)اگر تو رشته‌ ای که میخای انتخاب کنی تاثیر ند ...

اهمیت درسته 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

ررد نشدم مستمر بیستم واسه اینکه برم تجربی میخوام

اگه نمرات کلاسی بالای ده بشه ولی امتحان ترم زیر ده تجدید نمیشه ادم؟بخاطر پسرم میپرسم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
این با اعتراض لج میکنه مدیر گفت بیا هفته بعد واست درخواست امتحان بدم واسه انتخاب رشته دوباره بیا ازت ...

اگه الان ازت امتحان بگیرن شانست گفته دیگه نمیخای بصبری تا شهریور . مدیرتون دمش گرم اگه چنین کاری کنه . بنظر من ب معلم پیامی نده فعلا حضوری باش حرف بزن . میخواستی چ رشته ای بری؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بگو به معلمت شاید تغییر داد نمره رو 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

امسال چون تعیین رشته داره تک ماده نکنه بهتره چون معدلش میاد پایین

رد نشدم مستمر بیستم با این حساب میشم چهارده و نیم قبول میشم اما برای رفتن به تجربی پایانی مهمه. که اونجا زده 9

برای انتخاب رشته به نمره نهایی نگاه میکنن یا معدل؟ اگه ریاضی رو نه شده باشه میتونه گرافیک بره؟

ب معدل ‌ 

گرافیک سخت گیری نداره . ولی اگه نمره ای ۹ باشه باید امتحان بده شهریور ب ۱۰ برسه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اگه الان ازت امتحان بگیرن شانست گفته دیگه نمیخای بصبری تا شهریور . مدیرتون دمش گرم اگه چنین کاری کنه ...

تجربی مدیر گفت برای درخواست ثبت میکنم مرداد بیا ازمون بده 

نمره تو تغییر نمیدن که اعتراض بزن اگه میخوای بری تجربی اولویت ب میشی شایدم نشه ولی خب اعتراض بزن حداقل ده بده

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)