2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی چیزی حس میکنه بگه🌱

در مورد من چیزی داری بگی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

درگیر یه چیزی هستی که توش ارتقا پیدا کنی حالا مطمئن نیسستم چی

دمد گرم

نظر مثبت رو دوست دارم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خواهش درست بود حالا؟

حالا شاید احتمالا از تاپیک هام خوندی

ولی در کل دمد گرم عالی

میشه از خودم بگی یخورده

حالا شاید احتمالا از تاپیک هام خوندیولی در کل دمد گرم عالیمیشه از خودم بگی یخورده

نه بابا نخوندم

موهات پرپشت سیاه موجداره

پوستت معمولی خیلی سفید نیس

پشت سیستمی زیاد؟

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
نه بابا نخوندمموهات پرپشت سیاه موجدارهپوستت معمولی خیلی سفید نیسپشت سیستمی زیاد؟

همه بجز آخری درست

بهت ایمان آوردم

در مورد آیندم چی داری خواهر🥹