2777
2789
عنوان

جنین و جگر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 87 پست
منم دیگه غلط بکنم سمتش برم همین یه بار طوری نشه فقط از ویارم بمیرم نمیخورم دیگه 

مطمعن باش طوری نمیشه گفتم که چون هفته ی پایین نیستی 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

خخخخخ من سه ماهه زاییدم دقیقا این تاپیک و زدم و ترکوندم هیچی نمیشه من یه بار چهارصد گرم جیگر و سرخ شده تا ته زدم بر بدن تو هفته 11 استرس الکی هیچی نشد...تازه تن ماهی ام خوردم زرشکم خوردم همه چی خوردم هیچی نمیشه

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب خدا روشکر چون من عاشقشم بیشتر فقط گوجه وخیار وکاهو میخورم

دکتر خیلی سبزیجات رو به من توصیه کرد.اینایی که میخوری خیلی خوبن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خخخخخ من سه ماهه زاییدم دقیقا این تاپیک و زدم و ترکوندم هیچی نمیشه من یه بار چهارصد گرم جیگر و سرخ ش ...

خداروشکر که طوری نشده خدا خودتو نی نی تو حفظ کنه منم دعا کن به خیر بگذره راهنمایی دوستا خیلی ارومم کرد 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
خداروشکر که طوری نشده خدا خودتو نی نی تو حفظ کنه منم دعا کن به خیر بگذره راهنمایی دوستا خیلی ارومم ک ...

من انقدر حساس بودم که نگو دکتر شهناز شایانفر بود انقدر دعوام کرد گفت همه چی بخور همه چی چرندیاتم تحویل من نده...راستی سرچ کن معروف ترین دکتر بود دکتر شایانفر هیچ چیزی رو منع نمیکرد

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
 اب هویج رو میدونستم ولی کباب رو دیگه اصلا نشنیده بودم پس چی بخوریم میریم‌بیرون 😐فست فود که ...

ما کلا زیاد فست فود نمیخوریم غدتهای طبیعی بیشتر میخوریم

اونسری رفتم بیرون ذرت مکزیکی و آیس مک خوردم بعد پشیمون شدم

خدایا شکرت ...  
پس معلوماتتو ببر بالا یک بار جیگر خوردن باعث سقط نمیشه

معلوماتم به اندازه کافی بالا هست 

حتما یه چیزی میدونم که میگم نخوره 

طرف حساب من شما نبودی گلم 

استارتر بود 

اوکی

میشه دعا کنید منم زودتر عروس بشم😍