2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم

106 بازدید | 9 پست

چکار کنم😐واقعا حساسم به پارنترم 

ببینم صمیمیتی داره با کسی اذیت میشم ، اول خیلی گیر میدادم بش اما الان نه فقط اذیت بشم به رو میارم اونم با صحبت کردن نه با غر و جنگ و قهر  

نمی‌دونم چکار کنم از این حساسیت درام و مهم نباشه برام هرکار می‌کنه حس میکنم اینجور دوست داره اعصاب خودمم اینجور راحت تره 

تاپیکا قبلو بخونین متوجه میشین 

بچه ها همیشه کاری کنین طرفتون دنبال شما باشه. خیلی تحقیر آمیزه بیفتین دنبالش با فلانی حرف نزن با بهمانی حرف نزن. مثلا دخترین. پارانویا یه مرض مردونه است

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجور ؟چکار کنم واقعا

همیشه در دسترس نباش. هفته ای بیشتر از سه بار باهاش حرف نزن. به خودت برس و جوری رفتار کن و راه برو که مردای دیگه نگات کنن جلو اون. یذره خیلی کم هم خودت به بقیه نخ بده. با لبخند زدن و اینا

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

همیشه در دسترس نباش. هفته ای بیشتر از سه بار باهاش حرف نزن. به خودت برس و جوری رفتار کن و راه برو که ...

خب چکار کنم که مردای دیگه وقتی اون باهامه نگا نمیکنن ولی بام نیست هی میگن زیبایی ببینیم : ، چقد تو ماهی آخه دختر ، و و ...😂😂

والا پیش اون هیشکی نگام نمیکنه 

خب چکار کنم که مردای دیگه وقتی اون باهامه نگا نمیکنن ولی بام نیست هی میگن زیبایی ببینیم : ، چقد تو م ...

تو نخ بدی می کنن عزیزم

خب صب بم میگه ج#نده ای😂😂😂

مهم نیست. بذار بگه

بچه ها همیشه کاری کنین طرفتون دنبال شما باشه. خیلی تحقیر آمیزه بیفتین دنبالش با فلانی حرف نزن با بهم ...

ببخشینا شما کجا مدرک روانشناسیتونو گرفتین که میگین پارانویا مردونه اس😂😂همین مونده بود بیماری هم مردونه زنونه بشه 

ببخشینا شما کجا مدرک روانشناسیتونو گرفتین که میگین پارانویا مردونه اس😂😂همین مونده بود بیماری هم مر ...

مردا دو برابر زنا به پارانوئید دیسوردر مبتلا میشن این یک

دو اینکه روانکاوی هم میگه پارانویا جنگ با زنانگیست

شما کجا مدرک گرفتی که مخالفی؟