2777
2789

دوستان من فردا قراره عقد کنم ولی وقتی میام اینجا و میبینم اکثرا ناراضین از ازدواج تن و بدنم میلرزه یعنی انقد ازدواج بده من واقعا ترسیدم 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجازی رو جدی نگیر ، طرفتو قشنگ بشناس 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

منم‌میخوام‌ازدواج‌کنم‌میگن‌با پسر‌سن‌پایینازدواج‌نکنین

دارم‌میترسم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اول از همه از ته دلم خوشبختیتو میخوام و امیدوارم ادم درست خودتو انتخاب کرده باشی و پیشاپیش تبریک میگم بهت😍

در کل ازدواج هندونه در بستس شانسه یه جورایی بگیر نگیر داره مخصوصا تو این زمونه این چیزیه که من درک کردم

بعدشم هیچ وقت کسی نمیاد از خوش گذرونی و شادیش بگه همه درداشونو برای دیگران مطرح میکنن

ازدواج عاقلانه خیلیم خوبه

من عاقلانه بوده تصمیم از همه لحاظ اوکیه خونه داره ماشین داره درامد خوبی داره و خانوادش خیلی خوبن و پسره خوبیه ولی نمیدونم با حرفای اینجا دلشوره گرفتم خیلییی میگم شاید دارم  اشتباه میکنم مجردی بهتره 

چون زندگی کردن با یه آدم دیگه حتی اگه پدر و مادرتم باشن بازم بحث داره

و اینکه قبل عقد به خودشون فرصت شناخت طرف مقابلو نمیدن در حالی که جدایی بعد عقد خیلی سخت تره تا قبلش

امیدوارم خوشبخت شی اگه با چشم باز انتخاب کردی پشیمون چرا بشی

اول از همه از ته دلم خوشبختیتو میخوام و امیدوارم ادم درست خودتو انتخاب کرده باشی و پیشاپیش تبریک میگ ...

مرسییی♥️♥️خیلییی تحقیق کردیم و همه جوره استاندارد های منو داره ولی دقیقا همین موضوع منو میترسونه خیلیی اخه سنمم کمه هیجده سالمه فقط قرارع عقد کنیم دیگه ازدواج‌رو کذاشتم برای پنج شیش سال دیگه  میترسم تصمیمم اشتباه باشه زندگیم تباه بشه🙁

من عاقلانه بوده تصمیم از همه لحاظ اوکیه خونه داره ماشین داره درامد خوبی داره و خانوادش خیلی خوبن و پ ...

ایول به شما که همه ی جوانب و در نظر گرفتی بعدقبول کردی تا الان درست امدی  بقیه ی راه برای تکامل پیداکردن هست دیگه هر کسی یه راهی باید بره  ولی هیچ وقت از مسیر تکامل نترس عاقلانه قدم بردار    خوشبخت بشی 

چون زندگی کردن با یه آدم دیگه حتی اگه پدر و مادرتم باشن بازم بحث دارهو اینکه قبل عقد به خودشون فرصت ...

اره با چشم باز انتخاب کردم ولیی متاسفانه ترسم اینه که ادما تو عقد و نامزدی خود واقعیشونو نشون نمیدن همچی گل و بلبله بعد ازدواج همچی تعقیر  میکنه 🥲🥲