2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش میپرسم چرا فروختین ناراحت نیستی با پولش چیکار کردین

تو یه شهرستان کوچیک مثل روستا زندگی میکردیم و فرهنگ مردم نسبتا بایین بود و اصالتن هم از همون جا هستیم و فروختیم اومدیم شهرستان بزرگ تر که نزدیک هم هستن با پولش سرمایه گذاری کردیم متاسفانه اختلاف قیمت خیلی زیاد بین دوتا شهرستان با فاصله ۲۰ کیلومتر مثلا تو اون شهرستان کوچیک خونه متری ۲تا۵ تومنه یه خونه ۶۰۰/۷۰۰ متری بین ۲ تا ۳ میلیارد هست تازه درصورتی که نوساز و تکمیل و عالی باشه اونم فروشش به شدت سخته تو این شهرستان یه خونه ۱۰۰ متری اپارتمانی حدود۴ تا ۵ میلیاره و اینجا خونه ها از متری ۲۵/۳۰ شروع میشن معمولی و جای عادی

تو یه شهرستان کوچیک مثل روستا زندگی میکردیم و فرهنگ مردم نسبتا بایین بود و اصالتن هم از همون جا هستی ...

عزیزم منم مثل شما خونه تو روستا داریم خودم اومدم شهر دیگ مستاجری ولی خونه رو نفروخته حداقل دلم خوشه یه خونه از خودم دارم الان هر چند کم ولی پس انداز میکنیم تا بتونیم اینجایی که هستیم یه خونه بخریم 

یکی از فامیل های ما با حقوق ۲۰ تومنی بعد ۸ سال یه خونه گرفتن تازه حقوقش الان ۲۰ شده قبلا ۱۱ بود بعدش شد ۱۶ الانم ۲۰ یا ۲۲ 

خودش میگفت طلا گرفتم اونا رو فروختیم پول هم داشتیم گزاشتیم روش خونه رو گرفتیم 

ولی ولی هر موقع میومد خونه ما لباس هاش پرز داشتن یعنی فک کنم به لباس زیاد پول نمیداد خودش خیلی مرتب و تمیزه و اینکه از نظر خوراک هم زیاد به خودشو و بچه هاش نمیرسید انگار فقط پس انداز میکرده

عزیزم منم مثل شما خونه تو روستا داریم خودم اومدم شهر دیگ مستاجری ولی خونه رو نفروخته حداقل دلم خوشه ...

نه ما فروختیم که پامونو دیگه تو اونجا نزاریم هرچند که فامیلا مون اونجان و میریم ولی خونه به دلایل فضولی و مشکلات خانوادگی فروختیم با اون پول میشه خونه گرفت اینجا ولی کوچیک و مسکن مهر یاهم پایین شهر که اون روستا شرف داره به پایین شهر 

ما مستاجری خونه خوب و جای خوب رو به خونه کوچیک و جای بد ترجیح دادیم فعلا تا ببینیم چی میشه 

نه ما فروختیم که پامونو دیگه تو اونجا نزاریم هرچند که فامیلا مون اونجان و میریم ولی خونه به دلایل فض ...

اها بله عزیزم درسته حتما کار خوبی کردین هر کسی درست زندگی خودشو میدونه که چه کاری انجام بده چه کاری نکنه من دلم میخوام تو این شهر که مستاجرم یه سوئیت ۴۰ متری  داشته باشم ولی از خودم باشه و کرایه ندم یا هر سال جا به جا نشم برامم فرقی نداره که پایین شهرش باشه

ولی برای تربیت بچه منطقه پایین شهر خوب نیست

خونه پایین شهر و میدم اجاره خودم میرم مستاجری بهتر از اینه که هیچی از خودم نداشته باشم یا برای آینده اون بچه چیزی کنار نزارم

نه تازه میخوام اقدام کنم یه سقط داشتم عیدفک کنم تنبلی و سندروم کیست چیه از اونم دارم باید برم دکتر س ...

ان شا الله هر چی به صلاح خدا یه بچه سالم و صالح و خوب بهت بده

خداااااااا 💔