2789
عنوان

کنکوریا

63 بازدید | 3 پست

برای کسی که میخواد برا کنکور بخونه سال بعد دارم میپرسم(خودمم)

۱)برای مرور وقتی چند تا درس و کتابو میخونی و داری همینطوری میخونیشون و وقت نداری بیای از اول مرور کنی تست باید بیشتر بزنیم تا مطالبو فرا بگیریم؟ مثل درس تاریخ جغرافی و اینا یا منطق و اگه تو تستی مبحثی مشکل بود بریم سراغ درسنامه؟

۲)این که تست زیاد بزنیم و ازش نکته بنویسیم مهمه یا درسنامه رو هر بار بخونیم قوی بشیم

مشکلم بیشتر روی مروره اصلا انقدر مطالب زیاده فقط دارم میخونم تست میزنم جای مرور نیست یکم راهنمایی میکنین

سوال اولت وقتی داری میخونی خلاصه نویسی از نکات مهم درس داشته باش یا اگه بلد نیستی خوب خلاصه کنی از خلاصه های کتاب تستا استفاده کن موقع مرور فقط همونا رو مرور کن هر چند وقت یه بار هم دوباره کل درسو مرور کن که یادت نره درس تاریخ جغرافی قطعا خوندن خود کتاب و جزوه و خلاصه مسلطت میکنه ولی فلسفه منطق قطعا خوندن کتاب کافی نیست و حتما حتما باید تست بزنی اونم زیاد و تحلیل کنی 

آره وقتی یه تست رو اشتباه زدی اول خودت خوب فکر کن و تحلیل کن بعد برو سراغ درسنامه و غلط هاتو مشخص کن تا بعد مرور کنی

سوال دومت اینکه تست های جدید بزنی و تحلیل کنی بیشتر کمکت میکنه ولی در کل مرور مبحث مهمیه که باید هر هفته جمعه ها داشته باشی و درسای هفته رو خوب مرور کنی 

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

سوال اولت وقتی داری میخونی خلاصه نویسی از نکات مهم درس داشته باش یا اگه بلد نیستی خوب خلاصه کنی از خ ...

ایشالا به اسم کاربریت برسی

منم معلمی رو دوست دارم

مرسی از راهنمایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشالا به اسم کاربریت برسیمنم معلمی رو دوست دارممرسی از راهنمایی

انشاءالله بزرگترین هدف زندگیمه ان شاءالله به همه هدف هات برسی گلی خواهش میکنم  

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍